Blommenholm

Blommenholm

Vesterålsrock 2019

Vesterålsrock 2019
Som vanlig ble hotell på Sortland bestilt da vi sjekket ut forrige år. Godt med faste rutiner. De klarer jeg stort sett holde styr på! ;) 28. Vesterålsrock. 28. Vesteråslrock på oss. Det er 27. året vi bor på Sortland hotell i pinsehelga. Prøvde oss første året på å bo i campingvogn (et gammelt vrak!) utenfor hos noen venner en kilometer eller to unna, hvor vi fikk låne dusj og sånn i huset, men det fristet ikke til gjentakelse. Mye mer komfortabelt å bo på hotell rett over gata. Er det noe vi unner oss, så er det hotell i pinsehelga.

Torsdag kveld. Pakking
Hvor har jeg ekstrabatteriene til fotoapparatet? Har jo 2-3 stk.. Finner ingen. Trodde iallfall at ett var i midjeveska som jeg bruker på fjelltur. Niks, nei. Det ekstra minnekortet var heller ikke der... Ikke en gang det tredje fant jeg, det som er så tregt at jeg ikke bruker det til vanlig..

Har allerede lett etter de vanlige, de gode swingskoene, i et helt døgn. De er bare totalt forsvunnet, helt  i det blå. Men har jo heldigvis andre dansesko, så tar med så jeg skal være noenlunde berget tror jeg. Gidder altså ikke noe mer leiting nå. Det jeg ikke finner får bare være.. Har iallfall powebanken...

Vel, gubben gjorde meg oppmerksom på at den var fulladet da han dro (før meg).. Jeg trodde jeg for lengst hadde pakket den med, men den stod fremdeles i laderen på kjøkkenet.. Så takk for påminnelsen, så ble den også med. Ellers ville den nok stått i laderen til vi kom hjem igjen.

Mohairgenseren, som jeg skulle ha på meg. Ny leteaksjon. Husker ikke lenger hvor jeg fant den, men var sikker en helt opplagt plass... ;)

Fredag 7. juni
Siste innspurt. Dukker opp forskjellig annet, så timene går fort. Plutselig MÅ jeg bare dra! Gubben er kjørt for en time siden. Tror jeg er noenlunde klar.... Sjekket det meste, låste alle dører og tok var på nøkkel. Satte meg inn i bilen.. Tok på beltet, satte i nøkkelen. Klar til å vri om. Hva var det lyse grå jeg skimtet i synsfeltet helt der nede til høyre?

Selvfølgelig sko-posen! :) Skoene er jo halvveis ute av posen også! (svarte med grå kanter). Hadde jo lett i bilen, men selvsagt kun i dørken bak, for det er jo der jeg bruker ha de når jeg kjører til å fra swingkveldene. Hvordan de havnet i dørken framme, FORAN passasjersetet, aner jeg fortsatt ikke.

Lettelse at de er funnet. Men må jo ta bilde til bloggen da, før jeg kjører av gårde. Ta bilde ja. Men hvor er mobilen da?. Ikke i holderen, ikke i veska, lommene, setet.. Låser meg inn i huset igjen for å lete. Finner den ikke. Men jeg kan jo ringe til den med smartklokka, tenker jeg. Der er jo sånn "finn-mobilen-ringing". Som funker selv om lyden er avslått på mobilen. Som den jo nesten alltid er.

Skal til å starte ringinga på klokka, og tar opp hånda. Der er det ingen klokke. Hvor er DEN da? Den finner jeg heldigvis fort. Den står på lading.

Ringer mobilen fra klokka da. Håper bare den ikke er for langt unna, blåtanna virker ikke på så langt hold, og ikke for mye vegger i mellom.. Men ringesignal kommer tvert. Hvorfra da? Joda, den ligger på badet!

Takk og pris at jeg fant skoene! Hvis ikke så hadde jeg nok kjørt avgårde til Sortland uten både mobil og klokke også. Hadde ikke klart meg i helga uten, så da hadde det nok blitt to timer ekstra for å kjøre hjem og lete når jeg oppdaget fadesen. Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Fikk med meg både sko, mobil og klokke. Spørs om det er noe mer jeg har glemt...... Lisbeth-på-tur.... eller?

Avgårde til Sortland. Mareno er kjørt for godt og vel en time siden. Jeg sjekker inn på hotellet. Får rom 205. Finner fram. Nesten en bragd i seg selv, med min orienteringsevne (men har hatt samme rommet tre år på rad, så lettere å huske nå)

Innsjekket når Mareno ringer. Han skal hente skoskapene som Terje og Cathrine har med til oss fra Trondheim. Jeg la jo ut på  Facebook da jeg oppdaget at skoskapene jeg tenkte bestille fra Ikea koster mer enn dobbelt så mye i frakt som selve skapene koster. Mange ville hjelpe og jeg fikk mange gode tips, men dansevennene våre i Trondheim tilbød seg straks å fikse biffen. De skulle jo på Vesterålsrock! :)

Jeg så for meg at det ble mye styr for de, og lurte på om de hadde plass, tid og ork, osv.. Må jo hentes, betales osv.. Fikk mld tilbake: "Vi henta i morra, ja. God plass i lasterommet i bobila :) Har sjekka kor dem står". Javel, ok, jeg får tlf nr og vippser over penger! :)

Dagen etter får jeg dette bildet! Terje og sønnen Leander har henta ut skoskapene mine! Jeg skjønner at jeg faktisk nå får skoskapan mine til en overkommelig pris. Blir både takknemlig, stolt og rørt! Ka skal man med andre venna, når man har dansevenna? :) Dette er langt mer enn jeg hadde turt håpe på. Ja, håpet jo ikke på noe som helst egentlig, da jeg la ut den statusen, var bare så frustrert over tingenes tilstand.. (som at netthandel ble uaktuellt) og bare måtte få ut litt frustrasjon!

Dansevennan tok tak, og nå er de her, og har skapene med i bobilen! Jeg springer avgårde. Og konstaterer at Ikea-pakkene allerede er kommet i bagasjerommet på gammelaudien vår. Får hilst på og takket Cathrine og Terje. Så tilbake til hotellrommet.

Har ordnet meg og er klar for å gå i Samfunnsssalen. Da ringer Mareno.  Hvilket romnummer har vi? 502 sier jeg. Sier jeg er på tur ned, men han skal bare komme opp, jeg venter.. så bryter jeg ned samtalen.

I samme øyeblikk går det opp for meg at vi jo ikke har rom 502, vi har 205. Er jo faktisk bare tre etasjer her! Prøver rope i telefonen at det er 205 (før det brytes), Aner ikke om han fikk det med seg. . Åpner døra til gangen, og lytter etter heisen.. Tar han den til 2. etg, eller til 5. (som jo ikke finnes)...

Noe lang ventetid, men heisen kommer, stopper, og ut kommer Mareno. Vet ikke hvem som ler mest... (latteren min her kommer inn i bloggen igjen litt senere...den gikk ikke helt upåaktet hen, for å si det sånn)

Vi ordner oss og går opp i samfunnsalen. Bli-kjent-kurs med Djan. Startet med noe "boinnk"-greier! Da var jeg med og fikk ikke tatt bilder.. Var moro og man ble svett.

Så litt mer swing-relatert etterpå.. Da var jeg bare tilskuer.. Og som vanlig: Bildene er stort sett som de er.. tatt med pocketkamera eller mobilen. Jeg kan ikke bildebehandling, strekker meg i det lengste til å beskjære litt.. Så da blir det som det blir.. Håper noen er ok likevel! :)

 Djan og Mette instruerer

 Interessert publikum...

 Så må det prøves ut i praksis..

 Litt til...

Så var det fest med ballkort, marsjer og DJs fram til kl 01. Som vanlig starter jeg kvelden/helgen bra. Starter faktisk med å be opp selv! (ikke like bra at det etter hvert viser seg at det faktisk blir den eneste gangen i løpet av hele helga). Med (stort) overtall av damer hele helga, må jeg jo bare være storligen takknemlig for at jeg fikk danse såpass mye som jeg fikk.

I starten på festen sitter jeg ved bordet i lage Mareno og Ove. Etter å ha danset litt er jeg tørst, har tømt min egen medbrakte flaske med vann, og registrerer at Mareno har kjøpt seg ei flaske Farris.. Vi er jo gift, deler på det meste, så jeg tar flaska hans og tar meg en god, -og vel så det, -støyt.

Da jeg setter ned flasken igjen, kommer det fra Mareno: "Kan æ å drikk av den flaska di, Ove?"  Snartenkt har han alltid vært! Og humor har han alltid hatt! Kombinasjonen er uslåelig! :)

Elisabeth og venninna Mette (fra Oslo) kommer. Odd Jørgen kommer ikke før senere i kveld. Jeg forteller om "episoden" da jeg sendte Mareno til rom 502, istedet for 205. Ja, Elisabeth hadde skjønt at vi var naboer! Hun hadde lagt seg etter at hun ankom hotellet, var trøtt og sliten, ville sove seg opp litt.. Men våknet til da hun hørte en kjent latter! Det går ikke an, tenkte hun først! Men joda, det der MÅ bare være Lisbeth! Antakelig var det akkurat da Mareno kom opp med heisen etter å har fått opplyst romnummer 502 istedet for 205... Latteren min satt løst, for å si det sånn! :)

Nå lurer jeg på på hvilken side av vårt rom Elisabeth og OJ er naboer, og spør om de har rom 501 eller 503. Skivebom igjen. Skulle jo selvfølgelig være 201 eller 203.. Mer latter da :)

Noen videosnutter fra fredag.. Her fra kurs med Djan og Mette

Litt mer ttempo utpå kvelden!

Fokus på Tonje og Terje. Inneholder et lite hyl fra meg, og Jørgens påfølgende latter (gjett hvorfor!)

Camilla og Harald... hovedsaklig..

Synes jeg klarer meg ganske godt utover fredagskvelden. Får dansa en del og og klarer være litt sosial. Føler jeg har litt "å gå på"....

Men kjennes helt ok at kvelden er ferdig kl 01, da er det meste av "piffen" gått ut av meg.. Spent på resten av helga.. Ble litt nettsurfing osv, så la meg 03.

Lørdag, 8, juni, dag to...
Laaang frokost, godt og vel to timer..  Elisabeth og Odd Jørgen, Britt og Gunnar. Beste danseopplevelsene topper nok ei slik helg, men det sosiale er jo minst like viktig. Frokostene står i ei særstilling. Da droppes gjerne kurs man i utgangspunktet tenkte man skulle delta på. Takk for frokostselskap! :)

Så litt kurs, bare se...

Til byen. Torgdansen ble til "senterdans".. Litt dumt, vi har jo dansa i øsende, pøsende, regn, tidligere Vesterålsrocker, men blir jo ikke like mange som gidder stoppe opp og se på oss da. Så nå flyttet vi inn.. Og selvfølgelig holdt regnet opp akkurat da vi startet dansingen.. :) Golvet her er akkurat like elendig å danse på som asfalten, så ingen forbedring i så måte. Men ok, her er både varmt og tørt, så bedre for de som ville se på oss..

 Noen bilder fra "Torgdansen"..Så tok jeg jo noen videosnutter også... fra "Torgdansen"..  Følger under her..:

Torgdansen


Torgdansen
Torgdansen

Så må man vel ha litt mat i kroppen...

Middag kl 18 på Kinarestauranten. Tre-fire langbord er fylt opp av dansere.  Vesterålsrocken gir gode inntekter til forretningsstanden på Sortland hvert eneste år!

Til hotellet og fikse seg til kveldens dans!

Sortland er jo en Rocka by! Rocka i gåseøyne, og by enda mer gåseøyne (i mine øyne iallfall, -BY er ikke BY lenger..). men altså, VI ER ROCKA på Sortland! :) No doubt! :) Og Rocka Møbler & Interiør deltar selvfølgelig på Vesterålsrock!

Mighty Marith & The Mean Men startet kvelden. Så Kingen. De veksler fram til kl 01, da starter Nattrocken med DJs. Nokså hardt musikkbilde denne helga..Men vi er jo nordlenninger.. som tidligere sagt. Vi digger rock'n Roll! Kingen er KONGE! :)

Odd Jørgen er ankommet og jeg får noen danser med han. Han kommenterer skoene til Kingen: Fine sko, det er jo sånne "Politisko". Han skulle nok hatt slike selv! :)

Ja, det er flere som merker seg ut med sko-stilen.... Dette måtte jo bare være Jørgen! :)

Kanskje ikke så lett å se hva dette er ved første øyekast.. Men det er altså buksen/lårene mine og skoene.. føttene mine som digger musikken! Ikke noe svensktopp dette! ;) Roy vil vel reagere på høydeformatet på denne snutten, men dette er altså ikke noe jeg har filmet med vilje... Det bare dukket opp som et ukjent  opptak etter hjemkomst :)

 Noen bilder fra lørdagskvelden...

Hm... Jeg gikk visst glipp av dans med Vegard.. Hadde jo håp om at han kom neste dag,, men neste gang da? ;)
 Kingen.

Mareno tok jo også noen bilder denne helga. Følger noen under her:

"Torgdansen" (Foto: Mareno)


 "Torgdansen" (Foto: Mareno)


 "Torgdansen" (Foto: Mareno)


 "Torgdansen" (Foto: Mareno)


 Hans Trasti Isaksen (Foto: Mareno)


 Marith Endresen (Foto: Mareno)


 Harold "i farta!"  (Foto: Mareno)


 Alltid smilende fra øre-til-øre (når han danser) Odd Jørgen!  (Foto: Mareno)


 Ett til  (Foto: Mareno)


 Fler som har det moro/koser seg! :)  (Foto: Mareno)


Her også (iallfall jeg!)  (Foto: Mareno)

Så følger noen "snutter" (Film: Meg selv) fra lørdagskvelden.. (trykk på "play"!)

Cathrine og Terje

Litt saktere toner...

Innslag av ungdommen

Kingen og dans! :)

Mange er med her..

Litt roligere og mer "feeling".. :)

Kingen har reist seg! Golvet "bugner" av gode dansere! :)

Deilig å bare "flyte" på de litt mer rolige låtene også, innimellom ;) :)

Litt WestCoast, og litt bytte på hvem som fører...

Hvem stjeler hvem? Linn var ettertraktet! Moro! :)

Gutt/gutt og jente/jente... Flott avslutning av Tony! :)

Linda og Jørgen nærmest..

Ungdommen hadde ei lita oppvisning utpå kvelden

Litt forskjellige her... Noen som kjenner seg igjen?

Husker ikke hvem jeg danset med... Terje (Toft) kanskje... eller var det Odd Jørgen? Iallfall, mellom to danser, mulig det var skifte av band.. iallfall skjedde det noe med en mikrofon/høyttaler... Det kom bare helt plutselig et sånt høyt "bang" som det iblant gjør, når kontakten plutselig opprettes og volumet er alt for høyt... Sånn "smell" i høyttaler. Gjett om jeg skvatt! Og det gjorde de fleste andre også. Men kanskje aller mest etterpå, da hylet mitt kom! Så kom latteren og jeg stod tvikroket. Noen trodde visst jeg gikk rett i golvet! :) Men altså, jeg overlevde! Er bare ikke veldig "glad i" slike overraskelser! :)

Kingen er i grunn en skikkelig "likanes kar!" som vi sei her nord. Han kommuniserer med de minste (det så vi da vi spiste på kinarestauranten tidligere i dag), han er sosial (oppdaget vi ved frokosten på hotellet) og ikke minst: - han har humor! :)

Jeg registrer plutselig når han skal inn på scenen til ny økt og han går rett forbi meg, at han faktisk ser ut til å være MINDRE en meg... Sjelden jeg kan se ned på folk (derfor jeg har likt med så godt i Kina, der føler jeg meg som en av "normalen"!). Dèt (høyden hans) klarer jeg ikke la være å kommentere.. Men får kontant svar fra Sølvi: -Han er 157, hvor høy er du? Ok... i Passet mitt står det 156.. men mine egne målinger sier bare 152-153... Skitt au! Føles uansett fantastisk at noen er sånn omlag, noenlunde på høyde, like lav som meg... Og at det er et mannfolk, gjør det jo bare enda bedre..

Kingen forteller fra scenen når han sitter ved pianoet, at han godt kan reise seg, men at han er så liten at det ikke har betydning.. "-dere ser ikke forskjell om jeg står!" sier han! (157 høy). Så da sitter han! :) Enn så lenge! ;) :) 

Hva er klokka? spør han når siste økta hans egentlig er over...  Ett? (skulle jo slutte kl ett). Skal vi ta én til? JAAAA, sier alle unisont! "- Den er bare 57 minutter lang!" Sier Kingen! :)  Slikt liker vi! Det blir selvfølgelig ei låt til (men dog ikke på 57 minutter!).

Så er det Nattrock. Tok et par filmer der og.. 

Mange gutter som er god på å danse Jente! :)
 
Dans er moro. Og man kan jo utfolde sg. Hvis man vil/tør.

Ja, regner med at Nattrocken varer til sånn ca pluss/minus fire... Vi har jo "trønderene" her i år også! Og "riktig" DJ.. Men kjenner at JEG gjerne kan ta kveld når klokka bikker to og nærmer seg halv tre. Fikk meg så noen flotte avslutningsdanser med en av "gromgutta", så da tar jeg kveld etterpå. Går nok neppe glipp av mer dansing.. Er nok de unge damene som blir foretrukket på nattrocken. Og jeg har ikke mer å gi, rett og slett.

Men joda, fikk jo høre i kveld at jeg er sprek. Var nok sikkert ment som et komplement (og jeg tok det iallfall som det), men jeg kom jo i hu' den gangen (allerede) for etpar tiår siden, da jeg på en fest danset med en ung gutt som uttalte da vi gikk av golvet, at: "Du er jo veldig god til å danse, -til å være så gammel (jeg var vel ca 40 da, tenker jeg)! Jaja, jeg tok det ikke så tungt, han var nemlig ikke av de flinkeste danserne selv, men selvtilliten var iallfall på topp! :)

Ble PC og nett i to timer på hotellrommet. Så mye for å ta "tidlig" kveld! La meg halv fem. Slike helger blir sjelden mer enn to-tre timers søvn på meg pr natt. Hjernen blir for "gira", klarer ikke slappe av, jeg sovner ikke på evigheter.. bare ligge og stirre i taket. Og våkner så igjen av ingenting i svinotta.. ligge og stirre i taket igjen.. eller surfe på mobilen..

Søndag, dag tre.. 


Frokost i lage disse fine... Den drøyer ut som vanlig. Etter hvert joiner også Hilde.

Går opp i Samfunnssalen for å se litt hva de lærer på kurs i dag..  Møtte Harald og Lise rett utenfor. Og jeg ble "lurt" med på fjelltur i stedet! Det ble jo ikke tur i går, så jeg trodde den planen var skrinlagt. Men nå ble det fjelltur! Turen er allerede blogget i eget innlegg, det blir litt mye å ta med hele turen her. For de som vil se bilder/tekst fra fjellturen til Strandheia, så ligger link til blogg-innlegget HER!

Vel tilbake på hotellet er det bare å ordne seg til festmiddagen i Samfunnssalen. Der blir det servert lasagne, med salat og loff og div, og masse kaker til dessert. Under middagen får vi tale til damene, tale til herrene, og til sist takk-for-maten-tale.

Ved frokostbordet fortalte jo Hilde at Ignas skulle holde talen til damene. Han ble spurt i går kveld. Nå satt han for seg selv innerst i spisesalen og skrev og funderte... Da han skulle gå stoppet han opp ved bordet vårt og spurte om tips og råd... Jeg syntes han er råtøff som turte si ja, på under et døgns varsel! Det kunne jeg aldri gjort! Jeg lurte virkelig på om han skjønte hva han har gitt seg ut på. Han er jo utlending i tillegg. Bare vært i Norge siden 2016. Ikke gått språkkurs.

Jeg var så nervøs på hans vegne. Fikk skikkelig klump i halsen da han ble introdusert. I ettertid er jeg så glad for at jeg filmet talen. Fikk riktignok ikke med meg starten, men har det meste på tape. Er ikke så mange av "Tale til damene" i disse 28 årene vi har hatt Vesterålsrock, som jeg husker nå. Et par stk har merket seg ut. Denne blir jeg nok alltid å huske! Morsom og passe lang. Språket ble ikke noe problem, han er jo blitt en racer på dialekten vår! (som han sier han synes er så fin). Virkelig godt gjort av Ignas! Imponerende! :)

Ja, og så har han jo tilogmed bursdag i dag. Fyller 29! Det bevirket jo at han måtte få en bursdagsgave fra Vesterålsrockerne. Hva skulle det være? T-shirt ble nevnt. Jørgen mente ei flaske var bedre. Jeg gikk tvert for T-shirt. Ei flaske brus er jo nesten ingenting. Selv om vi måtte betale for drikke til middagen.. Sølvi mener også T-shirt, dette er jo et alkoholfritt arrangement og vin gir feil signal, mener hun.. (da skjønte jeg at "flaske" kunne være noe annet enn brusflaske). Jørgen holder nesten på å gå "av skaftet"! Han skjønner ikke hvordan hjernene våre virker! Holder på å le seg ihjel! Det er jo ganske så opplagt, mener han, at det er snakk om drikkeflaskene vi har fått produsert med egen tekst!

Det tenkte iallfall ikke jeg på. Har ikke vært involvert i bestillingen.. og knapt sett flaskene..  At flaske kan være synonymt med vinflaske (når det er snakk om gave) finner jeg heller ikke så rart.. Men Jørgen gjør! :) Vel, misforståelsen ble oppklart etter hvert, og da ble det enighet om "Flaske"! Den ble overrekt Ignas på scenen etter talen.

Fine taler også fra Benedicte og Laila, men de filmet jeg ikke.. Sorry :(

Etter middagen er det først polonese, så er det "Oppføringer". Under middagen kunne man sjekke på plakaten på veggen ved døra hvem som skulle føre opp i de forskjellige danseformene.

Lista i år var slik 


Først ut er yngste generasjon, alle mellom 10 og 18 år som danser swing! Det gror i rekkene! ;) :) Vi er heldige i nord! 

Så er det Bente Egeland og Øyvind Monsen som danser Jump

Julianne Antonsen og Tony Rudolfsen fører opp i Rock'n Roll!

Og så har vi Barbro Bergli Dahl og Robin Hansen som fører opp i West Coast Swing.

Og da er dansen i gang!
  
Flott kveld. Selvsagt noen jeg kunne tenkt meg å danse med, som ikke ble.. Får bare ta det på min egen kappe som ikke kom meg til å by opp.. Med underskudd på gutter, så kan det jo hende at gutter som ønsket å danse med meg, ikke fikk tid/mulighet... Gutta ble jo stort sett bydd opp hele tiden. Og trengte en liten pause i blant.. I ettertid angrer man jo selvfølgelig at man ikke bydde opp når man hadde muligheten.. Men jeg er jo den "gamle garde" og har vokst opp med at det er "gutta" som skal by opp.. Og da er det er jo lett å tenke at hvis noen ikke byr en opp, så er det fordi de ikke ønsker å danse med meg.. Okei, jeg jobber med saken! :) Sier hver dansehelg til meg selv, at nå skal jeg by opp,,,

Så er klokka der... Kvelden er slutt.. Slutt? Vi vil ha mer!!! Hva er svaret på det! "Det er klart vi skal ta et ekstranummer! Det er klart vi skal det!" :) Det ble to nummer "på rappen"! -Men vi vil fortsatt ha mer!!!
Så da ble det enda tre til... I ett strekk! Sånne som Kingen liker vi! :) Klokka er nå 0120! Mye herlig dansing her...! :) Feeeeeling!!! Og Tony er jo Tony! En av de som gir det lille ekstra til filmene mine! :)

Mandag. Hjemreisedag.. 
Frokost. Ja vi spiste ikke alene, men husker ikke med hvem.. Sikkert de "vanlige"! :D Sjekker ut av hotellet litt før 12 (og reserverer rom for til neste år), og kjører hjem. Tror jeg..


Vel. Hjemme igjen...
Så skal sko-skapene monteres. Mareno er god med slikt, jeg er det ikke. Ergo blir det hans bidrag. Og skapene blir fine de, bortsett fra at ene sko-skuffen ikke kan settes på fordi det mangler en liten vesentlig dingsedangs.

Tirsdag er vanlig arbeidsdag, Mareno sender mld på chaten til Ikea....
10:37:12 [Mareno Leonhardsen] Hei! Vi har kjøpt to skoskap, Brusali, og under monteringa viste det seg å mangle en rull som fungerer som hengsel for sko-skuffa nr 120292. Det skal være seks i pakken, og her var bare fem.

10:38:55 [Gunnar] den er grei, kan sende en ut direkte til deg i posten om du vil så har du den iløp av få dager, eventuelt kan du også dra til et varehus og henvende deg i bytte og retur så får du hjelp der

10:40:06 [Mareno Leonhardsen] Ja, bygg et varehus her hvor folk bor, så skal jeg hente det der. Vi måtte få venner i Trondheim til å kjøpe skapene, og fikk dem brakt per bobil etter et døgns kjøring til Vesterålen.

10:40:24 [Gunnar] den er grei, har du et telfonnummer også, så sender jeg med engang så har du det iløp av få dager i din postkasse eller nærmeste postkontor:)

10:40:31 [Mareno Leonhardsen] 90998256

10:40:47 [Gunnar] takk for det, da sender jeg ut nå, så har du dette snart

10:40:50 [Mareno Leonhardsen] Takk for hjelpa! Da venter jeg på varehuset :-)

10:41:00 ## Chatsesjonen er avsluttet ##

Gikk noen dager, så kom delen i posten. Nye skoskap er på plass!

FØR-bilder: Det så slik ut nede i kjellergangen tidligere... Ikke særlig pent...

Ble litt bedre iallfall.  Er heldigvis bare kjellerinngangen, som bare vi selv bruker, så ikke SÅ veldig nøye, men de åpne stygge hyllene vi hadde irriterte meg! :( Dessuten er jo dette gjesteinngang når vi har overnattingsbesøk, så ser jo helst at det ser noenlunde ok ut...

Nå gleder vi oss bare til Ærø, hvor vi helt sikkert vil treffe igjen mange av dansevennene vi hadde det gøy sammen med her på Vesterålsrocken. Og mange som vi ikke har sett på et helt år eller mer! Kan bare håpe på like fint vær som i fjor! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar