Blommenholm

Blommenholm

Nyttårsrock 2018, Hamar

Vi reserverte hotellrom i fjor da vi sjekka ut etter Nyttårsrock 2017. Flybilletter ble ordnet i november. Mareno hadde fremdeles gavekortet fra arbeidsgiver som han fikk til 60-årsdagen. Det måtte brukes før mars 2018, så da passet det fint å bruke det til denne turen. Måtte betale 570 kr i tillegg, men det er jo en billig flytur t/r Gardermoen for to! :)

Fredag 19. januar
Hjemmefra 0715. Mørkt, men tørre fine veier. Litt is her og der, men fint føre. På Evenes er Vibeke fra Lødingen og Siv Anne fra Harstad også ankommet, begge på tur til Nyttårsrock.

På Gardermoen samles vi og skal ta toget i lag. Har bare etpar-tre minutter å gå på, så for å gjøre det raskt, besluttes det at Vibeke kjøper billetter til alle. Gikk greit å plotte inn to ordinære pluss to Honnør. Først er hun litt for rask med å ta ut kortet igjen, så må inn med det på nytt. Så langt alt vel. Kommer i displayet at "Skriver ut 1 av fire billetter" og billettene plopper ut. En billett, -to billett, -tre billett....

....... og ikke fler! Hva skjer? Vi mangler en billett. Vi kjenner inni åpningen, og oppunder der de skal komme ut. Ingenting! Skitt, vi som har så dårlig tid!

Vibeke og Siv Anne strener bort til en sånn servicekasse for å få hjelp. I mens finner Mareno ut at vi kjøper like godt en billett til, slik at vi kommer oss avgårde. Han kjøper en billett til. Det kommer opp "Skriver ut en av en billett". Og så kommer det ut TO billetter. Ok da har vi fem til sammen! Vi strener bort til Vibeke som har forklart ang manglene billett til "tog-mannen". Vi får fortalt at vi nå har fått en billett for mye, og mannen ordner slik at Vibeke får tilbakebetalt (i cash) for den ene billetten.

Ja, så langt så er vi ovenpå igjen. Bortsett fra at toget jo selvsagt er gått. Vi sprang ned for sikkerhets
skyld og sjekket, i tilfelle det kunne være forsinket. Noe det selvsagt ikke var.

Da blir det venting i en time, så vi finner oss et bord på en kafe og tar en liten kopp kaffe. Jaja, trivelig det da. Vi vet jo å kose oss :)

Neste toget viser seg derimot å være forsiket. 7-8 minutt eller så, tror jeg det var. Hadde det vært forrige tog, så hadde vi jo nådd det. Jaja, men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Mantraet mitt holder igjen stikk..
Vi oppdaget bandet vårt allerede på perrongen. Og vi havnet (helt tilfeldig!) i samme vogn som de. Fikk tatt bilde og publisert på Nyttårsrocksia mens vi var underveis til Hamar, artig!

Framme på Hamar stilte vi oss i drosjekø. Bandet ble hentet av Sidsel. Vibeke og Siv Anne ble også hentet, så vi og Knut fra Tromsø planla å ta Taxi i lag. Da det kom ei maxitaxi spurte paret fremst i køen om det var andre som skulle til Scandic Ringsaker, og det var det jo. Da ble vi fem stykker som delte taxi. Dvs, vi fikk ikke betale vår del en gang, kjekke dansefolk fra Kristiansand! (Kjell Are?) :) Framme i halv firetida ca.

Traff som vanlig kjente allerede i resepsjonen. Så kjekt! :) Sjekka inn og gikk til rommet. Problemer da jeg skulle åpne døra? Selvsagt. Stakk kortet (sånn "gammeldags" nøkkelkort med masse hull) inn og dro det ut, prøvde åpne døra, det gikk ikke. Prøvde på nytt, og på nytt. Til Mareno stakk det inn, åpna døra og trakk så ut kortet igjen. Aha, det var sånn det var her, ja! :) Jaja, da vet jeg det for resten av oppholdet. Tror jeg.

Så en tur på butikk.

Denne er obligatorisk og først på lista hver Nyttårsrock. Sport1 Superstore! Her var jeg på prøverommet for å prøve bukser.. Mareno kom forbi utenfor prøverommet så jeg gikk ut for å vise ham de to buksene jeg skulle prøve.. forklarte litt.. til jeg oppdaget at jeg stod der uten annen bukse på meg, enn trusa... Smatt inn på prøverommet igjen i full fart og dro for forhenget. "-Gikk du inn og gjemte dæ?" spurte Mareno :) Lisbeth er "på tur"!

Tilbake på hotellet har vi avtalt middag ilage Elisabeth og Odd Jørgen kl 18.

Liker at de har satt disse på bordet. Det kastes jo så alt for mye mat på hotell og restauranter. Vi går heller flere ganger og forsyner oss! :) Vi har fullpensjon her hele helga, og utvalget er supert både til frokost, lunch og middag og dessert. Ikke bare, bare, når man skal danse etterpå... Alltid koselig med middag ilage de to. Og Tonje og Mireen er også her, kjempetrivelig.

Ingen kurs på oss i dag. Godt å ta det litt rolig etter reising og shopping :)
 
Dans fra kl 20. Streaplers var første band ut, og golvet fyltes fort!

Spesiellt artig da Miss Annie (i rødt), vokalisten (i Miss Annie and the Midnight Shift) og en gubbe (Gubben?) heiv seg med i dansinga. Bandet som spiller her i baren, er Built for Speed. Vokalen kommer etterhvert, hold ut!

Jeg var ganske så aktiv (selv om jeg ikke ba opp en eneste gang selv), både fysisk og sosialt. Det ble litt rockabilly bla, i baren, og dans med mange forskjellige i storsalen. Super kveld! :)  Både kropp og hode fungerte overraskende fint :)

Lørdag 20, januar
Opp til frokost ilage Tonje og Vibeke kl 09. Så var det Westcoastkurs, videregående i to timer. Jeg har jo ikke gått grunnkurs en gang (kun en og en halv time på Sortland) så jeg nøyer meg med å se på. Det ser jo litt morsomt ut... Og ganske vanskelig... Kanskje hive seg med på grunnkurset i ettermiddag?

Ny tur på Sport1. Ble to sposrtsbh-er til 70%. Fornøyd med de. Innom Rema og kjøpte tannkrem. Vanligvis har vi med dobbelt opp av det, hver vår tube. Denne gangen hadde ingen av oss med, oppdaget vi i går kveld.. Har pusset tenner til nå uten tannkrem, i bare vann..
Tilbake på hotellet oppdager jeg denne på veggen på rommet vårt... Ja, da har de vel tannkrem også kanskje. Som vi kunne fått tak i allerede i går kveld/natt da... Jaja.

Jeg tenker bytte antrekk til kurset, dongeribukse blir vel i varmeste laget... Opp på rommet, først av med t-skjorta, så av med buksa, på hodet i kofferten etter ny topp og bukse, reiser meg opp og innser at jeg står rett foran vinduet, rett over parkeringsplassen.... gardinene fratrukket,.. folk går hit og dit der nede.. Vel, det er ikke langt ned en gang, vi bor i 2. etasje. Bare et par-tre meter over bakkenivå. Ok, snur meg for å ta på buksen og ser at døra til gangen som jeg trodde jeg hadde lukket, nok ikke var gått helt igjen og nå har glidd helt opp på vid vegg...  Ja, da hadde jeg altså stilt meg opp for beskuelse fra begge sider! :) Lisbeth-på-tur? ;)

Lynrask lunch ilage gubben 1345, så på grunnkurs WestCoast kl 14-16. Uff, dette var ikke enkelt altså! Man skal tenke på hvor man setter føttene, kryss foran eller bak, hvordan man holder hendene, når man tar lange og korte trinn, hvor lange, hvilken retning man trår mmm.... Tar nok laaaang tid å få automatisert riktige bevegelser her!


Her er det beste jeg fikk til. Siste dansen på kurset. Så mye "lært" på to timer. Allerede glemt. Men kan ikke gi opp så tidlig iallfall, så blir nok å møte opp på onsdag på Sortland til grunnkurskveld nr to der. (filming: Tonje,- tusen takk!)

Avslapping i to timer og så middag kl 18 ilage Tonje, Mireen, Sigurd, Ragnhild, Catrine..

Klokka 20 er det fest igjen. Og fra halv ti er det en times Westcoast i ene siderommet for de som vil trene på det.. Ja, vi gikk dit. Jeg fikk en dans med Erik (instruktør) men det gikk "bare ræva", hadde glemt alt, så det ble med det.

Mareno nektet å gå på golvet.. Enda Tonje maste og maste.. Hun foreslo at de kunne danse der i hjørnet eller bak den søyla der? Niks og nei. Han ville ikke. Da økta var over og vi var på tur ut av rommet, sier Mareno til Tonje at "hvis du hadde spurt om å danse bak DEN søyla (mens han pekte på søyla i hjørnet ved døra) SÅ hadde han kunnet danse!!! :)

Kjekt med variasjon fra tre band. I baren ble golvet ganske "sirup" i dag. Satt bom fast i golvet. Dansa en dans med Arne et-eller-annet, på teppegolvet utenfor dansegolvet! Var ikke i like god form i dag som i går heller. Hodet ble vel etterhvert litt "fullt"..


Fikk likevel med meg litt av hvert, tilogmed noen supre danser (med Amund) til Streaplers! Heldig med låtene da.
 

Mareno spilte på Nattrocken. Fra kl 01. Helt ok for meg å bare være tilskuer. I halv tre-tida lurte Cathrine på hvor lenge han skulle spille, for de to der (nikket med hodet i retning Terje og Harald på dansegolvet) går ikke frivillig av golvet så lenge det er musikk! Terje forlot (etter ordre antar jeg) ei stund senere, og da Harald litt etter gikk av golvet med kommentar om at ja, nå er det nok, trodde jeg det var slutt. Men siden Mareno satte på en melodi til, gikk han på golvet igjen. Vel, det ble slutt ca 0245! :)

Søndag 21. januar
Opp til frokost. Koselig ilage Tonje, Mireen, Knut.

Ble tilbudt skyss med Erik og Mette til Gardermoen. Vår første kjøretur i Tesla. Kjekk bil, men enn så lenge tror jeg at jeg holder meg til Quattroen.. Trivelig kjøretur, man blir jo stadig mer kjent med dansevenner på slike helger. Nå er det bare å trene Westcoast til de kommer nord i februar for å holde videregående-kurs hos oss.

God tid på Gardermoen, så ble kaffe og litt salat i kroppen mens vi venta. Oppdaget her at jeg antakelig hadde reist fra Honnørkortet mitt på hotellrommet. Jaja, det lå antakelig på nattbordet eller på senga da vi dro. Flyet ti min forsinka til avgang, men tok det inn igjen på turen i flott flygevær, så vi landa til opprinnelig oppsatt tid. Sov litt på flyet, så turen gikk nokså fort.

Evenes har elleve grader minus, men går greit å skrape is av bilen, siden webastoen har varmet fra vi landet og mens vi ventet på bagasjen. Fjernkontroll er kjekt i sånne tilfeller. Hjem på fine veier i fint vær.

Straks på Sortland, brua midt i bildet. Bare en time til vi er hjemme :)

Godt å komme hjem. Fikk tilogmed tømt kofferten før sengetid!


Har vært ei knallfin helg, gledes til neste danse-event, det blir Votterocken i Tromsø om en måneds tid. Kanskje vi treffes der? :)

PS. Har vært i kontakt med hotellet og kortet mitt er funnet og blir sendt meg i posten! :) Litt flaks skal man ha! :) (selv jeg!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar