Blommenholm

Blommenholm

Skikkelig kortreist, juni 2020

Lørdag 27. juni  (var over midnatt, så egentlig 28. da)

Snakk om GÆRNE GAMLINGA! :D  Klokka er jo straks ETTPå natta! Å NUH har vi bestemt at vi skal på telttur i natt. Må jo teste ut de nye selvoppblåsende liggeunderlagene vi kjøpte i går! Og memory-putene, -type reise/camping!

Vi har jo teltplass i umiddelbar nærhet, gubben har tilogmed gått dit med gressklipperen for ei tid tilbake.. fin vei og fin teltplass! Uten at vi ser huset vårt, det gir følelse av å være "på tur"! :) "Veien" rett fram her, er snarvei ned til naboen, veien til høyre går til teltplassen! Kortreist er jo veldig "in"nå for tiden!
Vi plukker i hop det vi trenger.  Må gå to ganger, men da har vi med oss det viktigste! Trenger jo ikke tannbørste en gang! Bare å gå hjem og pusse tennene! :) Når jeg kommer opp er Mareno allerede i gang med å sette opp teltet!

Ja, dette er Midnattsola! Klokka er 0110! :)

Teltet på plass!

Teltplassen ligger jo rett ved (den ofte nevnte) bålplassen vi har i "Hundremeterskogen", så da må det bli grilling av tjukkpølse midt i lyseste natta! Ikke fordi vi behøver mat, men fordi tjukkpølse på bål (til nød på grill) hører med til campingtur! :)

Da må Mareno først hente ved i skjulet (etter foreldrene) som ligger ca midt mellom teltplassen og huset vårt (skimtes lengst bort i bildet). Gammelryggsekken er super til slikt! :)

Deretter går vi opp til bålplassen.

Fantastisk vær, midnattsol, bål, kos og en eufoni av fuglekvitter.

Klokka blir 0330 før vi omsider er i seng i teltet. Og da blir det som vanlig lesing på senga for meg. Har selvfølgelig med lesestoff!

Deilig å våkne opp på morran. Fikk 4 timer søvn. Det får holde. Sola er ikke kommet på teltplassen riktig ennå, så akkurat passe temperatur.

Ja, ikke noe å klage på! Mer kortreist kan det knapt bli!! Konkluderer med absolutt godkjent! :) Takk for turen! :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar