Blommenholm

Blommenholm

Polarsirkelrock 2019

Polarsirkelrock Mo i Rana, 2019

Innledning
Hadde ikke egentlig så veldig lyst å dra i år, synes det blir litt mye West Coast. Særlig når et par timer WC-dansekveld går samtidig som dansekveld både fredag og lørdag. Det er et for lite arrangement til å dele opp så mye synes jeg. Kan bli få igjen å danse med i hovedsalen da. Ganske dyrt også, for ei vanlig helg med kun DJ (med middagen lørdag blir det kun 50 kr billigere enn Vesterålsrock som har dans og kurs tre dager, hvorav to dager med to liveband, fra øverste hylle (og utlandet), OG en middag inkl). Vi tenkte vel egentlig i fjor at vi neppe ble å dra i år.. Men det frister jo litt å dra likevel når man hører om så mange andre som skal dit... Og blir iallfall ei natt mindre på hotell enn på Vesterålsrock! :D

Jeg vurderte først å dra alene (eller sammen med Sølvi), men litt langt å kjøre, ikke minst er det langt hjemover etter ei fysisk slitsom, og mentalt utmattende helg. Da er jeg nok neppe noen god sjåfør! Bra at gubben blir med! Mareno har nemlig fått fri og vi kombinerer med slektsbesøk (Marenos brødre) samtidig, slik som sist, og blir over til mandag.

SÅ, da har jeg bestilt rom på Scandic Meyergården i år også. Fredag til søndag. Litt godt at der behøver jeg ikke forholde meg til så mange andre... Bare Gubben og meg. Trives der! :)  God mat, flott beliggenhet, slappe-av-tid! :) Vi drar til svigerbror på søndag og ligger over der til mandag.

Sølvi skal sitte på med oss sørover. Hun skal bo rett over gata fra oss, på Ole Tobias. Vi blir jo over til mandag, hun må hjem søndag, men hun regner med det ordner seg... I verste fall får vi ta kofferten hennes hjem på mandag.

Torsdag og pakking
Pakking inneholder som vanlig ørten leiteaksjoner. Den lille ruteren? Ikke i skuffen med små duppeditter. Ikke i den posen jeg bruker ha med ladere, ledninger mm i kofferten. Ikke i boksen i kjelleren hvor jeg også oppbevarer "reiseting". Til sist dukker det opp i skuffen jeg først så i (og har lett i 2-3 ganger til..). Det var bare det at jeg hadde glemt at modemet var hvitt! Jeg lette etter et svart. Men det er jo Mareno som har et svart. Plutselig gjenkjente jeg det hvite! Det stod på kant langs ene veggen i skuffen.. :)

Og hvor er reservebatteri til kameraet? Ny leterunde. Ja, jeg fant det også til slutt, men husker ikke lenger hvor...

Så begynner jeg å lure på om jeg har meldt oss på middagen på skolen. Tror jeg merket av for felles middag på skjemaet da jeg meldte oss på arrangementet. Stod at man gjerne kunne krysse av for hvilke kurs mm man ville delta på. Jeg krysset for middag, redd for ikke å få plass...

Troooor jeg.. Men lurer på om det blir buffét i år også, og blir det på samme sted? Har heller ikke sett pris.. Sender mld til Linda og spør om alt dette..

Får svar fra Linda og hun sier at vi IKKE har meldt oss på middagen, men det kan hun gjøre for oss! Middag (buffét) blir på skolen i år,  Ok. Pris 250. Ok. Like etterpå oppdager jeg at jeg jo HAR fått mail ang middagen (vel, var gubben som nå sa at HAN hadde fått mail, og da sjekket jeg min), med pris, andre opplysninger og link til eget påmeldingsskjema for middagen. Typisk meg å ikke sjekke bedre før jeg spør! :(

Pakkinga går ellers nokså greit. Ikke masse billetter og div å holde rede på. Bare å sjekke fergerutene, vi prøver satse på den som går kl 08. Neste blir ikke før 0930, det blir jo litt seint før vi er framme da. Skal jo ha et par-tre stopp underveis også. Har avtalt med Sølvi.

Seint før jeg kommer meg i seng, men sovner jo ikke uansett, så betyr ikke så mye...

Fredag 24. mai. Avreisedag
Jaja, sovna litt etter 02 i natt. Våkner like før kl 05. Det ble 2 timer og 50 min søvn, sier smartklokka. Den underdriver ikke. Overser gjerne våkeperioder på natta og registrerer det som søvn (også når jeg leser eller surfer på mobilen). Men tror jeg sov i ett i natt. Mareno har iallfall sovet litt mer.. Først i godstolen i stua, og så sovnet han tvert i senga, mens jeg lå lysvåken.. jeg leste og så på klokka, tenkte på at nå må jeg snart opp...etter hvert redd for at sovner jeg nå så forsover jeg meg! :(

Men våkna altså like før mobilen skal varsle. Vekker gubben.

Jeg tror nok at han er flinkere enn meg til å kjenne når han blir en trøtt sjåfør, så jeg lar han kjøre. Stoler på at han gir beskjed hvis han blir for trøtt. Jeg kan jo "sove meg opp" i bilen til så lenge.. Merkelig nok, jeg som før i tiden kunne sove hvor som helst og når som helst, opptil 20 timer i strekk etter noe hard turnus, nå får jeg aldri sove på dagtid, annet enn på fly og i bil. Der dupper jeg og får sårt tiltrengte minutter i drømmeland.

Hjemmefra 0545. Ankommer Sortland litt (noen minutter) før tiden.

Men Sølvi er klar. Må bare låse... Hun har overnattet hos Gunnar, sønnen, så sparer hun en halvtimes kjøring på morran.

Ankommer Lødingen 0730, en halvtime til ferga skal gå. Yvonne og gjengen kommer etter hvert.

Om bord i ferga er jeg på tur i retning salongen.

Ja, her står det jo Salong på døra. Mareno som går litt foran meg, stopper foran denne.. Jeg (som tror oppgangen til salongen er i "innhakket" litt lenger fram (til venstre i bildet) og at dette er døra til heisen, spør om: "Skal du ta heisen, - orker du ikke gå trappa"? Og jeg går videre. JEG orker jo gå trappa, må vite! :) Men jeg stopper opp da jeg oppdager at der jeg trodde trappa er, er det bare en liten utvidelse.. Ingen trapp, ingen dør.. Nei, det var vel bare før i tiden at det ikke var dør foran trappa på fergene....

Det viser seg at trappa ER bak den døra som jeg trodde var heisen. Mareno synes selvfølgelig det er veldig moro når jeg tabber meg slik. ... :( Men ok, fant både trappa og salongen etter hvert.. ;) :)

Er jo en fin gjeng fra Vesterålen allerede (flere kommer til Mo etter hvert). Sølvi, Yvonne, Jørgen (i skjul bak Yvonne), Barbro, Mareno, Linn og Robin. Blir som vanlig mye moro og latter. Vi høres nok til tider. Blir lagt litt merke til...

Men vi greide ikke overdøve de finske lederne for et eller annet gjeng finske ungdommer på tur. Antakelig noe slags lag, håndball el lign.. De hadde altså et forferdelig volum på sin vanlige tale... Er ikke lederne vant til å bli hørt? Finsk er jo ikke det vakreste språket å høre på heller..  ;)

Over på andre siden kjører vi videre mot Mo. Kjekt å være fler i bilen, lettere å holde Mareno våken da :)  Yvonne og gjengen (Jørgen, Linn og Robin) tar en liten kjøpesenter-stopp på Fauske. Vi dropper det. Sparer tid og penger! ;)

Stopper istedet når vi kommer til Saltdalskroa, der har vi planlagt å spise middag.

De har buffét  med mye å velge i. De har lavere pris for pensjonister (jeg er jo uførepensjonist nå) og middagen inkluderer både dessert-buffét og kaffe. God mat! Vi spiste her i fjor, det fristet til gjentakelse! :)
  
Og fin salatbar. (heldigvis ikke kinakål!)

Fire desserter og tre sauser å velge i... Sausene er skikkelig hjemmelaget! :)

Sølvi likte spesielt dessertene. Hun forsynte seg tre ganger (eller var det fire?) ;) Ser ut som hun har tatt lite her, men hun har nok bare spist opp det meste før jeg kom på å ta bilde! :)

Ved Polarsirkelsenteret stopper vi igjen. Er vel siste mulighet for å lage snømann! Denne gangen er jeg litt mer forberedt enn sist. Skal lage skikkelig Polarsirkelrock-snømann! Har med parykk, Kom-og-dans-lue, sko, KOD-smykke (av KOD-klistremerke) og vifte fra dansk KOD! Har med briller (som jeg glemte å ta på han!), gulrot til nese, druer (og tannstikkere for å sette de fast), paprika til munn. Og jeg har med vanntette hansker til meg selv!

Måtte ta av hanskene for å få munnen til å sitte.. (Foto: Mareno)


Syntes den ble ganske fin. Det syntes også et tysk par som gikk forbi på luftetur med hunden. De kikket og smilte, stoppet, gikk litt til, stoppet og så på mens jeg bygde videre, gikk forbi, smilte igjen, stoppet, og gikk etter litt tilbake igjen. Da de gikk forbi på tilbaketuren var snømannen nokså ferdig og da gav de tommel opp! :) Moro! :)

Fellesbilde med tanke på Facebook. Ble et annet bilde jeg la ut.. Artig at Tiril kommenterte og fortalte historien om lua hans. At den egentlig er feilproduksjon, skulle være kun i hvitt og rødt. Jeg synes nå den er fin med det blå trykket, så igrunnen glad for å ha den varianten. Jeg (vi) har faktisk fire stykker! :) Og de er jo relativt sjeldne, skjønner jeg nå :) 

Syntes jo ikke vi kunne forlate snømannen med lua og alt "stæsjet" på, så vi tok med alt bortsett fra "grønnsakene".. Den vises forhåpentligvis litt likevel, med drueøynene, gulrotnesen og paprikamunnen.

Framme på hotellet 1510 etter å ha satt Sølvi av ved Ole Tobias-hotellet.

Stor kred til Scandic Meyergården for gratis parkering. I Harstad må man betale i dyre dommer for å få parkere på hotellets parkering. Her parkerer man gratis utenfor hotellet (med parkeringskortet) også på avgiftsplassene.

Det ble lite kaffe underveis på turen, kun på ferga og på Saltdalskroa. Til tross for at vi hadde med oss ei lita termos med kaffe... Da vi kom fram og var installert på hotellrommet tok jeg termosen og skulle ta meg en slurk.. "Må du ikke brenn dæ!" sa Mareno tørt i samme øyeblikk som jeg satte flaska til munnen. Jeg gikk tvikroket rundt på rommet mens jeg prøvde (be-) holde kaffen i munnen. Ja, ikke fordi den var så varm (tvert i mot, selvfølgelig!), men jeg holdt jo på å sprute ut i krampelatter. Det gikk heldigvis bra! Fikk svelget til slutt :)

Vi møtes med Sølvi og drar så for å handle litt mat og div. Tar også en tur innom Sport1, men jeg finner ikke hva jeg var på jakt etter.. :( Penger spart igjen! :)
Mareno prøver sko, men finner heller ikke akkurat det han er ute etter..

Så er det avgårde til Hauknes, sjekke inn, og treffe kjenninger. Mange gledelige gjensyn. Mo-gjenget og fra "distriktene" rundt.. Og så Terje og Tine som begge kommer helt fra Sørlandet! Camper seg nordover. De kommer også til Vesterålsrock! Terje har jeg kjent i flere år, Tine ble jeg kjent med i Danmark i fjor sommer. Veldig kjekt med gjensyn! :) 

Jeg postet jo bildet av snømannen vår på Face, og plutselig kom dette bildet i kommentarfeltet. Det var Wenche og Torstein som hadde oppdaget "restene" da de kom forbi et par timer etter oss. Munnen og nesen er falt ned ser jeg, men helt død er han nå ikke! :) Ikke helt sikker forresten, synes jo nesten den ser mer ut som et spøkelse. Mulig han går igjen! :) (Foto: Wenche Ødegård)


Monika kommenterer posten min med dette bildet: "Litt mindre på Tosfjellet da" :) Ja, den er nok ikke store karen, denne her! :)

 På Hauknes holder Jørgen kurs når vi kommer.

Et bilde til fra kurset. Vet ikke hvorfor, men jeg har ikke tatt et eneste bilde eller film fra selve dansekvelden på fredag. Litt mørklagt altså... Fredag var det slutt kl tolv, var igrunn like greit, var sliten..

Lørdag 25. mai
Frokost på Meyergården er helt topp. Så masse godt! Veldig bra utvalg.

Her er de ikke kjip på baconet heller. SOm på Sortland der de legger en enkelt (halv) skive bacon på hvert speilegg. That's it!

I tillegg til havregrøt (det tror jeg ikke de har i det hele tatt på Sortland) så hadde de også et par varianter av chiagrøt. I tillegg til frokostblandinger o.lign.

Tilogmed (Alfalfa-) spirer!

Forskjellig varm mat også. Rene lunchen dette! :) Men kan ikke fylle bloggen med alle matstasjonene, så får droppe resten. Veldig bra utvbalg iallfall! :)

På tur opp til rommet etter frokost. Heisdøra åpnet seg i 3. etg. Jeg på tur ut. Selvfølgelig! Holdt på å kræsje med gubben som da kom INN i heisen. At jeg ALDRI lærer! :( (vi bor i 5. etg)

Mareno tar seg en tur til nest eldste broren. Kona hans er borte i helga, så jeg går i butikker sammen med Sølvi i stedet. Mareno kommer etter hvert tilbake. Han må til urmaker å få ordnet lenka på klokka, som gikk i stykker i går kveld på dansen.

Jeg handler nye sko. Og prøver klær. På tur ut fra klesbutikken, oppdager jeg at Sølvi står i kassakøen. Jeg stopper ved inngangen for å vente på henne. Etter litt slår det ned i meg. Posen med varene jeg hadde kjøpt! Hvor er den? De nye skoene? Har den ikke! Litt hektisk (stress) tankevirksomhet, jeg skjønner at jeg jo må ha satt den fra meg et sted. Når hadde jeg den sist? Hvor har jeg vært? Prøverommet! Jeg iler tilbake!

Heldigvis, posen står der fremdeles! :) Må være tusende gang jeg går fra handlevesker (eller håndveske eller noe annet) i et prøverom! :(

Sølvi har avtalt "date" med bror sin, så Mareno og jeg går for oss selv, og tar oss en salat på deling til Lunch.
Skinke, ost og div. Var bra denne! :) Men tok ikke bilde før det  meste var spist..... :(

Innom skolen og "Tinetimen", kurs med Tine! Vi deltok ei stund, men her sitter vi bare og ser på..

Tilbake på hotellet for å ordne oss til middag og dansefest på Hauknes.

Middag på skolen. Buffét. Litt for en hver smak.

Litt trøbbel med de automatiske solgardinene under middagen. Sola (og gardinene) kom og gikk, men ikke helt synkront.. Noen fikk sola rett i fleisen! :)

Sølvi var ikke overvettes begeistret for bacon-dadlene. Søtt og salt, eneste måten jeg liker dadler på. Hun likte det IKKE! :) Det ble noen grimaser mens hun spiste den...

Etter middagen er det dans! Og barna får starte "showet"! Får velge hvem de vil danse med, og så er festen i gang! :)

Noen byr på seg selv. Jeg elsker slikt (prøver å yte mitt beste selv i blant..). Her er det Tony som tar jente-rollen ei stund. Vær tålmodig, tar liiitt tid før selve dansinga kommer i gang.. Som Tony sier til slutt: "Det er hardt å vær dama!!"

Moro med Macarena også! Gamle danser blir som nye når de tas opp igjen (ja, selv fugledansen blir jo det!). Man har glemt bort litt og blir noe "usynkron"... Men moro? JA!!!!

Swing...

Ble ikke bare swing og rock'n Roll på lørdag. Jørgen spilte ei gammeldansøkt. Høyeste pulsen jeg hadde i løpet av hele helga! Ble både galopp, polka og reinlender. (Foto: Mareno med min mobil)

Den sennepsgule overdelen jeg hadde på under middagen, viser seg å ikke passe så godt til dansing.. Den er nokså kort i livet, med strikk nede. Og når jeg etter en dans eller fler (husker ikke helt) går av golvet, oppdager jeg at toppen har "krøpet" opp og hele magen er bar.. Har med en topp som henger løst og ikke "spiser" seg oppover. Så jeg skifter overdel ved bordet.. Trodde jeg skulle gjøre det så fort og greit at ingen la merke til det. Nope! Vrengte av meg når alle ved vårt bord så en annen vei. Men så fikk jeg problemer med å finne att og fram på den jeg skulle ta på, og å finne åpningen nede og armhullene.. Ble veldig mye latter av den seansen. Stakkars ungdom, som må forholde seg til oss gærne gamlinger (les: meg).  Robin og Barbro får innføring i Lisbeth-på-tur... de andre (særlig Sølvi) har mange eksempler fra tidligere på lager.. Mulig jeg bidro selv også med et par historier. :)

Søndag 26. mai
Frokost. Så til Hauknes igjen. Skal være kurs kl 11. Dansekafe 12-14. Vi satser på dansekafeen. Viser seg at omtrent "alle" deltar på kurset til Jørgen (blues). Så første timen av dansekafeen faller bort. Vi benytter tida til å se litt på kurset, prate litt med folk, Mareno kjøper nye sorte, fine dansesko hos Wenche og Torstein.

Står litt musikk på i rommet der dansekafeen skal være så noen tar en liten svingom på noen takter innimellom... Her er bla West Coast-instruktøren (Frode Nordfjellmark) som holdt kurs her på Polarsirkelrocken, og Tine som skal holde et lite WC-kurs hos oss på Vesterålsrocken.

Andre koser seg med sitt... Tony hjelper til..

Når Blues-kurset er over blir det kafèdans (avskjedsdans). En del er allerede reist, og flere drar etter hvert. Men bra med folk på golvet. Jeg bare filmet og så på, pratet litt med folk og tok farvel med flere..  Ble jo noen avskjedsklemmer :)

Mareno og Sølvi skal ta ned denne, som Sølvi har hatt med. Reklame for Vesterålsrock! .. Roll-up. Jeg har jo ikke tatt bilde av den, så må skynde meg før den blir pakket sammen. Hastverk er lastverk, sa min gamle lærer Paulsen (skynd deg sakte, sa han også), og i farta mister jeg mobilen/kamera i golvet. Bøyer meg ned og tar det opp, og skynder meg å ta bildene mine!

Kjekke greier... Tar ikke store plassen når den er "rullet" i hop!

Noen kom til (husker ikke hvem) og spør om det er mitt (eller hvem sitt?), det som ligger på golvet...?

Jeg ser ned... Selvfølgelig! Mitt!!! Der ligger kortholderen, ekstrabatteri og div småtterier... Akkurat, ja. Har ikke lukket håndveska skikkelig, så da jeg bøyde meg ned for å ta opp mobilen, har nok innholdet ramla ut. Uten at jeg registrerte det. Jeg gikk nok på autopilot. Jaja, alltid godt når andre er mer obs.. ;) :) Fikk plukket opp og lukket vesken godt igjen denne gangen!

I to-tida er det slutt og vi kjører vi til Marenos eldste bror, Thormod (og svigersøster Laila). Der skal vi være til i morgen. Får viltgryte til middag, ikke noe å si på servicen der i gården! :)

I kveldinga kommer Marenos andre bror, Enok og hans kone Liv på besøk. Liv har vært borte med koret i helga, kom hjem i ettermiddag. Får et par timer ilag med alle sammen. Man rekker jo mye på ei kort helg! :)

Er nokså sliten (mentalt) når kvelden kommer, men sovner faktisk fort! :)

Mandag 27. mai. Hjemreisedag. 
Oppdager på morran at jeg ikke finner reisemodemet mitt. Har ikke vært på nett med det siden i går morges. Gjennomsøker kofferten flere ganger. Samme med håndveska. Med ryggsekken. Sjekker i bilen et par ganger. Over alt. Niks, nei. Intet modem. Sjekker ryggsekken enda en gang. Handa lengst ned i sekken. Roter gjennom alt som er. Og skjærer meg på pekefingertuppen på plastkniven jeg har i lommen på ryggen av sekken... (har alltid med kniv for å skjære paprika, ost og lign som vi bruker kjøpe og ha til nattmat når vi overnatter på hotell).... Godt jeg har med plaster i toalettmappa, for nå renner det blod!! :)

Så kommer jeg på da jeg tømte håndveska ut over golvet i går... på skolen. Det MÅ jo ha vært DA jeg har mistet modemet. Kanskje ligger det bak døra.. Får håpe noen har funnet det. Sjekker om noen har skrevet noe på Polarsirkerock-siden om at det er funnet, men nei.

Sender mld til Linda i halv ellevetida.. og lurer på om de har funnet modemet mitt da de ryddet opp på skolen etter arrangementet..? -Nei, ikke som hun vet..

Har også sjekket med hotellet, de har ikke funnet noe, men skal ta en ekstra sjekk. De ringte tilbake ei tid etterpå, - nei, selv etter dobbeltsjekk, de har ikke funnet noenting på rommet etter oss...

Linda skriver at hun skal sjekke med jobbegjengen også.. Jaja, jeg avventer...

Vi kjører halv tolv fra Thormod. Oppom skolen og sjekker i gangen. Niks, ingenting der...

Et par stopp på Mo før vi kjører videre. Innom blomsterforretning. Innom ei annen forretning og kjøpte noe gressklipperdeler til datters gressklipper..

Middag på Saltdalskroa igjen. Et par av middagsrettene i buffeen er byttet ut, og det er helt andre desserter enn sist. Kjekt med variasjon. Men rødsausen (til riskremen i dag) er fremdeles hjemmelaget. Skikkelig, skikkelig, bra! :)  (måtte bare ta litt vaniljesaus også, for å kjenne om den var like god som rødsausen. Den var god. Ikke like god. Men bedre enn posesaus.

Stopp på Fauske. Sportshuset Outlet. Så har vi vært der og. Ble ikke noe shopping. Heldigvis! :)

Vi er spent på om vi finner rester av snømannen vår, ved Polarsirkelsenteret. Joda, et par små tegn på at han har vært her.. Munnen og armene. Resten er borte.

Lite snø igjen her, så vi kjører videre, men har bestemt at vi må lage snømann på hjemturen også, siden den andre jo er død.... Bare finne et sted med mer snø i tilknytning til sted å parkere..

 Her ble det ny snømann. Og nå fikk han brillene på så han kunne se oss skikkelig!

Han reklamerer selvfølgelig for Johan Fastings Kursopplegg! :) Denne fikk verken sko eller smykke, det var så bitende kaldt (vind) her oppe på fjellet. Kjente neglespretten begynte å komme, så bare å avslutte i tide! :)

Men stakkars, når vi drar videre står han ribbet tilbake... vi etterlater oss selvfølgelig ikke søppel i naturen. Druene (øynene) og paprikaen (munnen) går nok fort tilbake til naturen.

Har jo hatt mange stopp på turen, uten å tenke på klokka. Vi hadde jo "all verdens" tid til ferga som passet med å stikke innom swingen på Sortland på hjemturen. To-tre timer å gå på. Men plutselig går det opp for meg at nå har vi faktisk ikke mer enn "tia-av-veien"! Vi kjører på!


Og nådde ferga med 5 minutts margin.

Parkerer på ferga og jeg går ut av bilen, og tar peiling på døra det står SALONG på! Det var jo slik dør til trappa da vi dro andre veien! Jeg overser selvfølgelig glatt symbolet på neste linje som viser at dette er døra til heisen opp til salongen... ikke trappa.

Åpner stolt døra..og finner... HEISEN! Hmm. Nei, det var nok ikke hit jeg skulle...

Ser meg litt rundt og finner riktig døråpning, der Mareno står og venter og holder på å le seg fordervet.

Vi ankommer Sortland i åttetida og drar innom swingkvelden der.. Har ikke fått med meg at tidspunkt er endret... Viser seg at de er straks ferdig, de startet tidlig og skulle avslutte halv ni. Men Mareno får seg en dans (eller var det to) med Sølvi iallfall.

Deretter dro vi på Esso Havna, og jeg bevilget meg en softis.

Og ja, det ble en sånn lakris-is også (dessert?) som jeg lenge har hatt lyst å smake. Burde vel spist den før softisen... Smakte ikke så altfor godt etter softisen, nemlig.. Var nok nokså mett. Lakris og salt lakris, i blanding med is og sjokolade er jo godt! :)

Var jo bare så vidt "museører" på bjørka da vi dro hjemmefra.. Merket oss at våren var kommet adskillig lenger på Mo. Men når vi nå kjører opp mot tunnellen nå (3 mil hjemmefra), så har det jo faktisk skjedd ting. Bjørkeløvet har sprunget ut! :)

Hjemme i halv tolvtida. 12 timer etter at vi startet fra Dalselv. For en gangs skyld pakker jeg ut av kofferten og sekken med en gang. Godt med alt som er gjort. Og når alt er tømt er jeg iallfall 100% sikker på at modemet er blitt igjen et eller annet sted på turen.

Når jeg er ferdig sjekker gubben kofferten min. Den er selvfølgelig tom. Så sjekker han sekken min. Den er selvfølgelig tom. Både i hovedrommet, i rygglommen, og i de smålommene på innsiden av sideklaffen på høyre siden. Var jo det jeg visste!

Men SÅ: "Hokus-pokus"! så fikser han opp modemet fra lommen på utsiden, til venstre på bildet! Jeg tror ikke mine egne øyne! Dette må han ha fikset! Han må ha plassert det der mens han bare gjorde som han lette i de andre lommene.. Eller? KAN det ha ligget der hele tiden? Jeg sjekket jo ikke den lommen, den er elastisk, bruker den kun til å sette flaske i når jeg er på tur/reise. Er ikke lukking på den heller, utrolig at modemet ikke har falt ut underveis hvis det har vært der hele tiden. Sekken har jo ligget og slengt både her og der. Jeg skjønner ingenting! Kan selvfølgelig heller ikke huske at jeg har lagt det i den lommen.

Men men, jeg må nok bare gi meg til slutt. Jeg har sikkert gjort det selv. Med tåkehjernen så gjør jeg jo mye rart. Og mye jeg ikke husker i ettertid.


Men når enden er god.... Nå har jeg igjen kontroll på både modemet og simkortet! Men som vanlig får jeg dårlig samvittighet for alle som har engasjert seg i letingen og prøvd å hjelpe meg. Unnskyld alle! :)
Sender sms til Linda, full av dårlig samvittighet.. Morsom dame, ho Linda! ;) :)

Såret på pekefingeren der jeg skar meg på plastkniven ser ut som dette, etter å ha gått med plaster et par dager...

Har hatt ei fin helg. Og dansefolket i Mo gjør en kjempejobb. Klapp på skuldra til de! :) Der er det virkelig stå-på-vilje! :) Vi hadde jo frokost inkl på hotellet, men de arrangerte frokost på skolen for de som ville ha det (kostet noen kr ekstra, selvfølgelig), og der var det visst godt utvalg etter hva jeg har sett bilder av.. Og kaker hadde de hele tiden godt utvalg i. For de som spiser sånt! ;)

Nå skal det bli godt med noen rolige dager. Men ikke lenge til Vesterålsrock! :)  Og da er det bare to uker til Ærø! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar