Blommenholm

Blommenholm

Harstadhelg, mars 2018

Ja, vi har jo før fått høre at vi kan være impulsiv! Har hatt venner som har ringt oss i "siste liten" og vil ha oss med på ett eller annet, og sagt at "vi vet ingen andre som vi kan ringe på så kort varsel!"

Nå ble riktignok ikke denne avgjørelsen tatt helt i "siste liten" før arrangementet, men må vel si at selve avgjørelsen ble nokså impulsiv likevel...

Vi fikk vite at Vesterålsrockeran og KOD Harstad hadde fått invitasjon til en "fest" med Vesterålen Storband og Ervik Storband i Nordic Hall på Scandic i Harstad den 17. mars. Bandene ville gjerne ha "dansere" med, så vi skulle få redusert pris ved påmelding innen fristen... Fristen for påmelding med redusert pris var kort...Vi måtte rett og slett bare bestemme oss der og da på dansekvelden.

Skulle vi? Storband? Ikke akkurat MIN musikk! Ikke gubbens heller! Men så er det jo det sosiale med slike arrangement. Harstad KOD og masse andre "vanlige" folk!

Det fristet litt.. Meeeen... nei, orket vi det? Kjøre hjem på natta vet vi er slitsomt, når all piffen er gått ut. Og man vet jo aldri vær og føre.. Det er jo fortsatt vinter.. Kjøre hjem, i mørke, fokk og rokk, eller speilholke midt på natta, i flere timer. Ferga går jo ikke da. Nei, skal vi først dra, må det bli overnattig. Slikt koster penger.. Og vi har jo nettopp vært i Tromsø på Votterock. Ei dyr helg!

Men så har jo Mareno bursdag den lørdagen. Det kunne jo være ei fin måte å feire bursdag på. Og jeg ville slippe bake kake, styre med kaffeselskap osv... Det fristet. Vi kan jo melde oss på, for sikkerhetsskyld.. Ja, meld oss nå bare på, sier Mareno!.

Jup. Meldte oss på. Ble enige om at hvis vi ikke likte musikken, så var det jo bare å forlate og gå et annet sted. Mange muligheter i Harstad :)

Ok, da blir det Harstad den 17. Så neste steg, bestille hotell. Sjekker litt priser, og når det koster kun 500 kr mer å bestille Coopkupp, fra fredag til søndag, enn å bestille kun ei natt, så er vi enige om at da tar vi helga i Harstad. Feirer bursdag. Gubben har riktignok jobb på fredag, så vi kommer oss ikke avgårde før etter arbeidstid, men blir kjekt med kvelden i Harstad og så stå opp der på lørdagsmorran og ha hele dagen til disposisjon der da. 

Jeg har planer om å dra på stoffbutikk og finne kjolestoff, det jeg ikke fant i Tromsø, og så kan vi gå på kafe og ellers bare kose oss.

Spørsmål fra Yvonne om vi skal gå ut et helt gjeng og spise og kanskje"feire" Mareno på lørdag. Ja, vi bruker jo gå ut i flokk, den sosiale biten, så det er vi selvfølgelig med på. Yvonne tar saken og oppretter ei samtalegruppe på Facebook.


Fredag.
Ja, dagen går. Mareno jobber og får ikke startet pakking før etter fire. Hmm.. Og jeg har jo bursdagsgaven klar. Når han omsider har hentet opp den mellomstore kofferten min (ja MIN!) og starter pakkingen, sier jeg at "Du får ikke plass til alt i den der kofferten. Det ligg en pakke i kjelleren som du må ha med deg til Harstad, den går ikke i den der. Dessuten skal Æ bruke den kofferten." Men nei, der slo selvfølgelig planen min helt feil. Gubben tenkte praktisk og svarte tvert at han trengte vel ikke ha pakken i kofferten, vi har jo en hel bil". Ikke så han behovet for å hente den opp først heller, bursdagen var jo ikke før i morgen... Vel, jeg måtte nesten tvinge han i kjelleren for å hente pakken. Som da selvfølgelig var en splitter ny Samsonite koffert i riktig størrelse.

Har en liten pakke til, men den har jeg gjemt så godt at jeg ikke finner den.... Antakelig vil det dukke opp en avglemt julepakke eller to også, når jeg går skikkelig i gang med leitinga. Men det blir ikke før etter hjemkomst!

Ok, da er vi underveis. Noe forsinket, men vi kom oss iallfall avgårde i dag! :)  Lar Gubben kjøre, så får æ strikka litt og ikke minst tatt bilder og notater hvis noe skulle dukke opp som kan brukes i bloggen.
Framme på fergeleiet på Flesnes. En halv time til ferga går. Først i køen. Begynner etterhvert å lure på om det kanskje ikke skal gå ferge kl halv, siden det ikke kommer fler biler. Det er jo egentlig ingen kø. Èn bil gir jo ingen kø. Kom tilsist en bil til, så vi var to biler som kjørte om bord da vi fikk signal. Det viste seg jo selvfølgelig å være Bøfjerdinger i den bilen. Anne Jorun og Odd-Robert som også skulle til Harstad. Vi fire holdt hverandre med selskap over hver vår kopp kaffe, på overfarten.

Da vi kom fram og gikk ned på dekk igjen viste det seg at det nok hadde kommet et par-tre biler til etter at vi var gått opp i salongen.. Hadde nok uansett trodd det ville være mye større trafikk på en tidlig fredags kveld.

Framme på hotellet i halv nitida. Fikk rom nr 522. Til tross for at vi hadde gitt beskjed at vi ønsket parkering på hotellet, fikk vi ikke det. Der var fullt. I svarmailen jeg mottok før vi dro stod det: "Vi setter deg opp på vår parkerings liste og da hører du med oss om det er parkering ledig ved ankomst. Dere er ikke garantert plass men dere blir prioritert."  Lurer veldig på HVORDAN de prioriterer?! Har det i det hele tatt noen hensikt å bli satt opp på ei slik "parkeringsliste"? Vel, da ble det parkeringshuset oppe ved Grottebadet istedet.

Hotellet har ikke restaurant, så vi måtte ut for å spise middag. Mareno hadde nevnt De Fire Roser... Jeg har vært på nett og sjekket menyen. De har 4 til 6-retters meny. 4-retters med vinfølge kostet godt og vel 1500 pr stk. Nei, tror nok ikke vi satser på det, selv ikke som bursdagsmiddag. Det får vente til det blir halvrundt iallfall! :) Valget falt på Big Horm Streakhouse. Rett oppi bakken. Lite folk da vi kom og vi fikk maten raskt og servicen var god. Bevilget oss både forrett, middag og dessert. Og øl til maten. Mareno kaffe og Cognac også. Ikke billigste måltid vi kunne spist det heller, men holdt oss under halve det beløpet iallfall.

Det e i morra det blir å lukte hvitløk av oss, sier Mareno mens vi venter på maten. Og jeg sier at jeg har nå ikke bestilt noe med hvitløk...(bestilte biff med div tilbehør, men ikke hvitløk) ... Fikk såvidt sagt det, så kommer de med forretten. Hvitløksgratinerte reker! Hadde helt glemt at vi bestilte forrett!

Skikkelig digre reker. Gikk ca fem stk i hver skål! Skikkelig gode (med MASSE hvitløk)!


Den peanøttostekaka med sjokoladebunn og Maldonsalt jeg spiste til dessert var supergod. Ikke sånn vanlig ostekakekonsistens, mer som kremen på suksesskaken, bare med ostesmak. Vel verdt sukkerutskeielsen! Gubben spiste Creme Brulee.

Og til kaffen bevilget Mareno seg en Cognac, i anledning dagen :)

Da vi var ferdigspist (følte æ hadde magen helt oppunder haka) lurte Mareno på om vi skulle be om separate regninger... -Ja, det var jo bare han som hadde bursdag, mente han! :)  Tilbake til hotellet og tv-titting resten av kvelden.

Hva er dettte? Ser ut som en liten boks med noe dressing eller lign... Mareno fant den oppå garderobeskapet på hotellrommet vårt... Avglemt? Men hvorfor plassert der? Det verste er at jeg fikk et deja vu, synes å huske (men så var det den der husken min da..) at vi har opplevd noe lignende tidligere.. men det var antakelig i syden.. Et eller annet sted... Er det en test hotellet/-ene tar på sine ansatte, om de vasker/rydder godt nok? Eller bare tidligere "beboere" som for moro har plassert den der? Kan ikke ha stått så mange dagene, for det var ingen mugg eller forråtnelse. Men jeg ville ikke turt spise den altså! :( Den havna i søppelbøtta! :(

Lørdag
Jeg har sovet dårlig og våknet tidlig.

Lat frokost. Nesten helt Lavkarbo. Finn den ene tingen som (antakelig) ikke er LK!!! (se bort fra tablettene mine)

Går ut litt før halv elleve. Gikk til Christiane Wulff, hvor jeg skal se om jeg finner kjolestoff, men hun åpner ikke kl 10 som jeg trodde, har kun har åpent fra 12-14...

Mareno gikk så til Tequilabutikken for å levere inn en tørrdrakt som dattera vår skulle få byttet, mens jeg gikk til Bysenteret for å se etter vinterskoene jeg hadde sett meg ut. Ble litt overrasket da jeg gikk opp trappa og dørene ikke åpnet seg. Klokka var jo halv elleve, de skulle jo ha åpent nå.. Gikk litt bak og litt fram, nei ingen reaksjon på dørene. Neivel, så åpner de vel  ikke før elleve da.. Nesten på tur å gå derifra igjen, da jeg ser at det sitter jo folk inne på bakeriet... Merkelig. Men så skjønner jeg jo plutselig greia! Inngangen er enten fra venstre (trapp) eller fra høyre (rullestolrampe) som da gjør at man kommer inn BAK denne frontveggen! Og DER er det jo dører som ÅPNER seg!!!

Lo høyt av meg selv da jeg valgte høyre side og kom meg inn. Vintersko fant jeg ikke. De hadde nummeret både under og over det jeg skulle ha, ikke mitt nummer. Neivel.

Mareno dukket opp etter ei lita stund. Vi hadde ikke mer å gjøre her da, så gikk videre. Måtte bare få Mareno til å ta bilde av meg da vi gikk derfra, foran de "teite" dørene som ikke åpnet seg.


Siden Christiane ikke åpner på en times tid, blir det innom en annen butikk, MonAmi, i mens. Det kostet noen kroner...... Ble en topp og to bukser....  Mens Mareno koste seg i "ventekroken". Han fikk svart på og takket for en god del av bursdagshilsningene som allerede var kommet på Facebook. Samtale med superdatter Marian ble det også tid til.

Sist han satt her var sammen med Harald (Pøsinger), mens Gunnhild og jeg shoppet. Ble noe dyrere denne gangen for min del! Ene buksa var i det jeg vil kalle "øvre" prissjikt! Men Gubben bifalte (jeg oppyste ikke prisen), og jeg ble veldig fornøyd! :) Tidløs, klassisk bukse i veldig mørkeblått. Når det kommer til detaljer har jo han sitt yndlingsmerke (han elsker detaljer) som ikke står tilbake i pris for det jeg handlet nå. Så dèt så! :)

Og de to ekspeditrisene viste seg å ha spist på Big Horn samtidig med oss igår, ho ene husket oss!. Og vi ble anbefalt å spise lunch på Bark i dag og de forklarte hvor det lå. Det er et av trendstedene i Harstad nå, sa de... Lagrer infoen.... De gratulerte Mareno med dagen, og var veldig hyggelig. Nesten som gamle kjente.. Da lar jeg meg jo lett forlede... ;) Dro kredittkortet denne gangen, ikke kontantkortet...

Så til Christiane Wulff. Fikk meg fire forskjellige stoffer.

Blir spennende hva jeg klarer få ut av de... Ofte er intensjonen noe helt annet enn hva jeg klarer få til.... :( Men jeg hadde/har jo en plan...

Da jeg skulle betale for stoffene lurte hun på om jeg kanskje hadde 16 kroner i smått.. Jeg stakk hånda i lommen på jakken hvor jeg trodde jeg kanskje hadde noen kroner.... (hadde kun ei der, viste det seg). Og kjente plutselig noe helt annet enn småpenger der. En rull. Herregud! En rull med bomullsbånd. Jeg trakk den øyeblikkelig opp og SMALT den i disken!  "OI! denne skal æ også betale for!" AT det går an!!??

Den rullen, 7 cm i diameter, var noe av det første jeg fant der inne, bomullsbånd med noter på, den må jeg kjøpe! Gikk lenge med den i hånda, men har nok på et tidspunkt når jeg behøvde begge hendene fri (antakelig når jeg flytta på stoffrullene) tatt og putta den i lommen uten å tenke over det: Takk og pris at jeg ikke gjorde meg til tyv. Dama var forståelsesfull, heldigvis, så det ble nå litt latter utav det.  

Så dro vi til Sjøkanten senter. Handlet null og nada. Dro videre til Kanebogensenteeret. Handlet null og nada. Brukte ikke ei krone! :) Kred!!!! :) Steike ta, - nå er jeg flink!!!!! :)

Plutselig hørte vi noen som ropte. Høyt! Oppdaget et menneske, i full fart springende ned rullebåndet, Gratulere me dagen, Mareno!! Ikke alle naboene man ser "hver dag".. men her, i Harstad, treffes man! Jan-Eirik var også i Harstad i helga, og han hadde jo sett på Facebook at Mareno hadde bursdag, så da fikk han gratulert med å ta i hånda! Moro! Bare sånn i full fart i forbifarta (vet ikke hva han stressa med...) .

Ja, Jan-Eirik var så vidt  løpt videre, vi stod fremdeles på samme sted, da flere kjenninger dukka opp (bildene er tatt i samme minutt faktisk). Anne Jorun og Odd-Robert, de som tok ferga samtidig med oss, dukka også opp her. Og fikk gratulert Gubben. Anne Jorun sneik seg en klem ;) :)  De skal på konsert i kirka i Harstad i dag. Det blir nok også en flott oppleveslse! :)

Tilbake til byen. Innom hotellet og får oss parkering over til i morra, nå er det ledig. Da ankommer også Lena og Inge. De har fått en innskytelse og bestemte seg for å kjøre hit og skal være over til i morra. Kjekt at det er fler som kan være impulsiv! Da sees vi i kveld.

Så gikk vi innom Bertheus Storsenter (måtte google for å finne navnet), handlet null og nix og gikk så til Bark. Tok lunch der. Veldig god fiskesuppe (jeg smakte Marenos), og kyllingsalaten min hadde masse kylling og mer bacon enn jeg andre steder har fått i det de har kalt Baconsalat (var 5-6 digre sprøstekte baconskiver). Servert uten pasta, som jeg ikke ville ha! Veldig bra! :)

Jeg skal stramme til dagen blir en knute som holder. - Veggkunst! :)

Jeg trodde jo Sortlandsgjenget ville komme tidlig for å benytte dagen til shopping og kafè olign før festen på kvelden. Der tok jeg skikkelig feil altså. De første tok vel halv to-ferga, og var i Harstad rundt tre...Men da fikk Gubben og jeg dagen til helt egen disposisjon, uten å måtte ta hensyn til å skulle møte noen, fellesshopping, kafe, lunch osv.. Perfect! :)

Måtte selvfølgelig også ha kaffe og kake på en bursdag. Det ble på Kremtoppen bakeri/konditori på Bysenteret, Kvæfjordkake og marsipankake. Kvæfjordkaka var iallfall supergod! Vel verdt utskeielsen! ;)

Så var det middag med gjenget på Egon. Vesteråls- og Harstadgjenget.

Ove tar en "Ove"! :)

Ble biffsnadder på meg i dag. Mye morsomt ved bordet, og Jørgen fortalte historia om meg og disse skistrammerene.....


Det var vel på en Nordlysrock i Harstad for mange år siden. Han glemmer det aldri for jeg ble jo så sint! Skikkelig forbannet, sier han. Og han trodde ikke jeg kunne bli sint! (takk, kan jeg få det skriftlig?) Saken var at jeg hadde bestilt rom med DOBBELTSENG, og så viste det seg at vi hadde fått to ENKELTSENGER i stedet! Ja, jeg husker at jeg lirte av meg noe eder og forbannelser! :) Iallfall tok jeg lærdom og hadde senere alltid med meg slike skistropper når vi skulle bo på hotell. Bare å stramme til om bøyelene/føttene så holder sengene seg ihop :)

Ja, når Jørgen forteller historia så er det jo noen som skjønner det Jørgen postet til meg  i facebooksamtalen før vi vi dro hjemmefra... og hvorfor jeg svarte med bildet :)

Tilbake på hotellet for å skifte. Oppdaget at vi har strykerom rett bort i gangen ved rommet vårt. Døera stod åpen med tre strykebrett og strykjern. Da fikk Mareno ta skjorten sin med seg dit. Strykefritt er nemlig ikke alltid like strykefritt.
 
Så var det fest! Vesterålen Storband startet festen kl 21. Golvet fyltes på første melodien. Er jo derfor vi er kommet. For å danse. Ja, og det sosiale selvfølgelig. Må bare innrømme at jeg ikke var så veldig ivrig deltakende på noen av områdene. Ble ikke bedt opp av andre enn Gubben, og ikke ba jeg opp selv. Var steike trøtt hele kvelden og satt for det meste og gjespet. Våkna ikke "til liv" før det nærmet seg slutten. Typisk meg da. Der kom B-mennesket fram igjen! :)

Men fikk med meg da Yvonne fortalte om kommentarer man kan få når man danser.. Som at " du er så kompakt"... Og når vedkommende som sa det innser at det kan høres litt "misvisende" ut så fortsetter han, antakelig for å rette litt opp, at det han mener er at hun er "stram i ramma" :) Vel, for de av oss som har gått på WestCoastkurs så høres det ikke så ille ut, da kan vi terminologien og skjønner hva som menes, men det kan unektelig høres litt søkt ut for andre ører...

Jørgen lurte på ka "dingsan" på mobilen min var. Forklarte det og Jørgen påstår at jeg danker ut en hver fjortenåring. Vel, jeg har nå lagt merke til at eldste dattera hans også har en slik, og hun er nå nokså mye mer enn fjorten da! :)

Mer snakk om bloggere, og Jørgen sier: Du og Sofie Elise, har du fått sånn tilbud om botox og lignende? - Nei, det har æ ikke, det ser du vel! :D

Etter første økta til Vesterålen Storband kommer Ervik Storband på scenen. Første låta var full trøkk! Fytti grisen! Ikke noe å klage på Vesterålen Storband, men dette føltes plutselig som et steg opp. Og så var jo dirigenten helst spinnvill!!!! For en energi! Ble helt fasinert! Julianne også. Hun mente at hun ikke ville klart å få ei eneste tone riktig om hun skulle spilt i det bandet! :)

Ervik Storband hadde jo eksperimentert litt også. Laget storbandmusikk av svensktopplåter... Kjekt med litt gjenkjennelse kan man vel si, men må nok også dessverre si at ikke alt var like vellykket.. Men vi var jo innstilt på at musikken ikke ville bli helt etter våre ører, så helt greit for meg.

Da Vesterålen Storband spilte sin siste økt, passa de på å takke Vesterålsrockerene som hadde fulgt de til Harstad for å danse. Og så gratulerte de Mareno med dagen og spilte bursdagssangen. Noen hadde nok sladret, men det var ikke meg! :) På klippet her høres knapt  musikken, folk synger jo så høyt!!!
 
 

 
 En liten smak av Svensktoppmusikk... Blue Hawaii!

Vanja sendte direkte flere ganger. Her et klipp som vi "sneik" oss med på!  Klikk på linken her!: Vanjas direktevideo, Vesterålen Storband

I gangen etter festen lurte Inge på "Hva nå", om vi skulle legge oss nu eller...? Jeg var jo "våknet" igjen nå, så foreslo at vi kunne jo gå en liten tur i baren.. Full aksept! Lena oppdaget et kjent fjes i resepsjonen. Ei som ho hadde jobba sammen med her for 30 år siden. De fikk seg en liten hyggelig prat.

Da vi kom i baren fortalte Inge at Mareno hadde bursdag og derfor burde få en gratis drink! Jada, bartenderen var med på den, og Mareno fikk velge mellom sprudlevann og div godsaker.

 Han valgte sprudlende og ei ny flaske ble åpnet.

Men ideen om at vi bare skulle få resten av flaska også, var bartenderen ikke med på. Merkelig, sånt er jo ikke noe å gjemme på, da blir jo boblene ødelagt.. :)

Jeg bestilte GT, og ble spurt hva slags gin jeg ville ha. Kanskje han skulle lage meg en Hendrix GT? Det spør du vel om bare fordi det er den dyreste, mente jeg. Ja, den var jo noe dyrere, sa han.. Og forklarte hva den bestod av. Ja, jeg synes jo alltid det er moro å prøve noe nytt, så tok i på den! Inge ble visst imponert over at jeg turte velge den. Men tok jeg bilde av min spesielle GT? Niks! Men altså, den var med agurk og pepper! To tykke, store langsgående (ca 8 cm) halvcentimeter tykke skiver agurk og veldig grovkvernet pepper. Jeg endte opp med å tygge pepperen. Kjente den jo ikke ellers! :) Ved betaling slo han av på prisen, så jeg betalte faktisk mindre enn Inge og Lena som hadde bestilt den vanlige billigste.  

Søndag
Ned til frokost. På tur til heisen gikk Mareno foran, jeg fulgte etter, opptatt med mobilen... Helt til det smalt...

Jeg gikk rett i denne døra (bildet tatt etter at jeg er kommet meg forbi altså, jeg kom fra innerst i gangen). Her var det rengjøring på gang, så døra stod åpen.. Jaja, det gikk bra, så alt som normalt. Vet ikke om rengjøringsdama fikk med seg hva som skjedde. Isåfall fikk hun seg nok en god latter, men jeg var snar å smette rundt døra og gå videre, så spørs om hun stod med fronten eller ryggen til! Jeg turte ikke se inn på rommet iallfall..

Vel nede i frokostsalen, ser jeg meg rundt etter ledig bord...og ser ingenting. Faen! Har glemt BRILLENE! Ikke rart jeg går på dører da! :)

Tok oss god tid med frokosten. Ingen hast. Var jo nokså ferdigpakka, så da vi i ellevetida fant ut at hvis vi dro nå så hadde vi god tid til tolv-ferga, ja, så var det bare opp på rommet å lukke/hente kofferter, ned å sjekke ut/betale parkeringa, og kjøre av gårde.

Snøelinger det meste av turen, men nokså ok veier i begynnelsen iallfall. Vanskelig sikt når man møtte biler eller kom litt for nært forankjørende..

Noen steder går fortauet helt inn til veien og det vises ikke akkurat nå det ikke er brøytet skikkelig inn til.., og plutselig var vi oppå fortauet! Takk og pris så glapp ikke dekket fra felgen i den manøverren, så vi kunne fortsette, nå med litt mer fokus på høyre sidekant... ;)

Skjønner at Sølvi konstaterte at hun har amfibiebil, etter å ha kjørt fra Sortland til Godfjorden på sin egen bil (var passasjer hos Jørgen fra Harstad-Sortland). Antar at Jørgen også hadde amfibiebil. Vi måtte gjennom ganske mange slike steder som dette på vår ferd søndag.

Jørgens svar på Sølvis kommentar (i gruppeschaten) var : "Kanskje vi skal melde på lag i undervannsrugby for biler?" Vivian gav tommel opp og Linn svarte "Hehe, det kan vi godt". Og så skriver Jørgen: "Ho @Sølvi tar sæ av pusting, pæsing og lydeffektan.." Ja, da skjønte jeg hvordan kjøreturen fra Harstad til Sortland hadde foregått! Hører Sølvi for meg i hodet! :D :D :D

Selv fikk vi (iallfall jeg) en ubehagelig opplevelse på hjemturen. Hadde en bil foran oss og  en annen bak oss. Det gikk i høvelig driv. Akkurat i en sving kommer det plutselig en brøytebil i mot og bilen foran oss greier så vidt å stoppe helt opp i fronten på brøytebilen. Vi for vår del (Mareno) legger oss langt ut på veiskulderen og jeg tenker at det er bedre å havne i grøfta enn å kræsje... 

Men så dukker det opp en stor stein og jeg tror ikke at vi klarer unngå den med bilsida!  Utrolig nok gjør vi det, det var ikke mange centimeters klaring, og vi stopper bare noen få centimeter bak fremste bilen. Bilen bak stopper nokså nært ræva på vår bil. Jeg så nok først for meg at vi havna i grøfta, og da den store steinen dukka opp så jeg ei veldig ødelagt bilside for meg.. Åh, FAEN! sa jeg. Ganske høyt. Ganske høyt ja. 

Jeg skulle vel fått tatt bilde da alle fire bilene var stoppet. Brøytebilen virket overveldende der den ruvet over oss. Men det tok litt tid før jeg fikk summet meg. 

Jeg tok omsider bilde av bilen bak oss. Brøytebilen va da begynt å rygge og bilen foran oss fulgte på Han som stod bak oss hadde nok litt margin igjen. 


Brøytebilen rygget nok 100 meter iallfall før det var plass til at vi kom forbi. Ser ikke bort fra at Mareno har en litt annen oppfattelse av hendelsen enn meg. Han hadde nok full kontroll! ;)

På Sortland stakk vi oppom superdatter Marian før vi kjørte siste timen hjem. Mareno hjalp henne med kajakken ned av biltaket og inn i kjelleren, og så fikk han bursdagsgave overlevert.


Dette gikk visst etter forholdene bra. Her er vi bare 15-20 minutter hjemmefra. Nei, ingen av bilene er vår!

Vi kom oss velberga hjem! Mindre snø enn da vi dro. Har jo ikke hatt snø siden jul, men kom jo 10-15 ca et par dager før vi dro. Nå har det nok regnet litt i helga (eller muligens blåst på havet), så nå ser det ut omtrent som før siste snøfallet. I like it! :)

Ei fin helg er over. Glad vi tok hele helga i Harstad, fikk kosa oss masse! :) Takk for selskapet på lørdag, alle flotte dansevenner! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar