Blommenholm

Blommenholm

ToTette 2017

To Tette
Vi har invitasjon til ToTette i Trondheim. "To Tette" er opprettet for å samle gode venner til noen fester. Gruppen er for "gamle" venner som en gang i tiden likte å danse sammen. Det er ikke først og fremst et dansearrangement, men mer en "re-union". Jeg hadde lyst i fjor, og enda mer lyst i år...

Sjekket billetter til Tr.heim. Koster mellom 6500 og 6800 for oss to, enten det var Widerøe fra Skagen, eller Norwegian eller SAS fra Evenes.. Nei, det er ALT for mye, definitivt. Helt til jeg fikk vite at Widerøe nå har direkterute fra Evenes? Inn på nett og sjekke. Direkterute som gir mye mindre reisetid og billetter på tilsammen 2800 for oss begge. Billetter ble bestilt tvert. Vet ikke en gang om Mareno har frihelg da.. Fant hotellkupp på Coop, og plutselig var også hotell bestilt for den helga. Ok, da blir det Trondheimshelg den helga (må bli), men blir det To Tette? Mareno sier at vi kjenner jo ingen. Vi kan jo nøye oss med å gjøre byen, spise godt, shoppe osv.. Vel, av de som var på arrangementet i fjor vil jeg påstå at vi kjente de fleste. Iallfall sånn ca halvparten.
 
Vi gikk vårt første swingkurs i -88 eller var det 89.. Reiste kanskje ikke så mye og ble kanskje ikke kjent med alle de "store" i den første tiden, men var jo med på Vesterålsrock fra føste år, var også på en Mjøsrock, Vårsvetten, et par Votterock, de fleste Nordlysrock og flere Rakettrock på nittitallet. Et par sydenswinger sist på nittitallet. Joda, vi kjenner jo mange. Og utover 2000-tallet har vi jo reist enda mer, og fått et stort dansenettverk over hele landet. Skal rart gjøres å ikke treffe MAANGE vi kjenner fra før! :)  

9. august 2017
I dag ble det satt stopp for påmelding, arrangementet er fullbooket! Og vi er blant de som er påmeldt og sikret plass! :)

Og så fikk jeg pm i dag med tilbud om privat overnatting. Johan (Widerøe), som vi kjenner fra dansen og to Kinaturer, vil gjerne ha oss boende. Hilde og Nina, som vi også kjenner fra før, har allerede "booket" rom hos han. Vi sier ja, og hotellrommet blir avbestilt. Dette blir spennende! 

19. oktober
Avreise i morgen. Har henta kofferten. Tenke at DENNE gangen skal jeg ikke ta med like mye som vanlig. Vi skal jo bare være borte to døgn. Så jeg har hentet den tredje største kofferten. Som jo også er den nest minste jeg har.. Mareno som "mobber" meg, -om jeg ikke har større koffert?, henter selv opp sin i samme størrelse. :)

Veldig spent, skal jo bo privat. Det blir neppe kjedelig, med Hilde og Nina til selskap!

Fredag 20. oktober
Kjører hjemmefra i halv elleve-tida. En halvtime senere enn beregnet, men Mareno hadde jobb å gjøre ferdig før han kan dra. Avisen foran alt annet! Jeg har jo beregnet god tid, så får ikke helt panikk..

Det er fremdeles frost. Et par grader minus. Gresset er rimet og vi ser snø på fjelltopper ikke så langt unna...  Vinteren kryper nærmere og nærmere.
Bildet tatt like ved Sandsetkrysset. 

Mareno skiftet til piggdekk i går. Han kjørte også to timer t/r til Sortland for å legge om til dattera vår. Så slipper han (og jeg) å tenke på at hun kjører på sommerdekk når hun skal ut på  jobb i helga.

Frostrøyken lå også både her og der. Dette er tatt like før Myrekrysset. Fantastisk flott i Vesterålen! :)

Framme på Evenes i passe tid. Fikk oss plass på billigparkeringa. Mareno gikk for å betale. Han så for seint at det stod feil sluttdato da han bekreftet, så han betalte for tre døgn istedet for to. Jaja, tre døgn ble 120 kr, så da var det ikke mer enn maks 40 kr bortkastet. Godt at sånt kan skje han også. Men det er jo sånt som kan skje alle, til tider. Problemet mitt er jo bare at det skjer meg HELE tiden! :)

Og gjett hvem som ble valgt ut til tilfeldig kontroll i sikkerhetssjekken?? Meg selvfølgelig. Men det gikk veldig raskt denne gangen. Takk for det.

Og det gikk helt uten besvær å komme seg gjennom maskinen som leser billett/kort/mobil da vi skulle gå om bord. Nesten så jeg ikke trodde hva jeg så da det grønne lyset kom! :)

Ut til flyet og jeg utbryter:" Ka faen! PROPELL-fly!" Dèt var jeg ikke forberedt på. Liker ikke å fly, og slettes ikke propellfly. Må være 10-15 år siden sist, og da var det en Tromsøtur med ekstremt mye turbulens..

Mareno blir overrasket over min overraskelse.. Det måtte du jo vite, sier han, det er jo Widerøe og  det er jo DU som har bestilt billettene! Joda, ved nærmere ettertanke burde jeg vel skjønt det, men trodde vel at propellfly var ut for lenge siden. Og tenkte iallfall ikke på at Widerøe KUN har slike fly så langt (Jetfly er visst i bestilling).

Ok, det er bare å omstille seg til propellflymodus. Har heldigvis sete akkurat her, så får følge med at iallfall den ene propellen funker underveis.. :) Eller hvis den stopper funke..... :(

Men dette er jo genialt! Hvorfor har ikke alle (spesiellt nye) fly slik koppholder? Integrert i undersiden av bordet! Her kan man trygt drikke kaffe i fred og ro og med god plass. På andre fly må man enten ha bordet nedslått, eller så må man holde koppen i hånda hele tiden. Liker ingen av delene.

Landet på Værnes i rute 1540. Skal jo ha ut bagasje og kjøpe togbillett, innser at togavgang 1558 kan bli i knappeste laget, så vi satser på tog 1658. Da har vi god tid til å spise en liten "frokost" på flyplassen. Det blir på Starbucks.

Jeg elsker slike automater som er så intiutive at selv jeg klarer finne ut av ting, uten å bruke evigheter. Ting bør gå "sømløst"! Klarte kjøpe to honnørbilletter uten problem! :)

Vi passerer Hell. Har jo vært på Hell tidligere.

Men det var på Grand Cayman på Cayman Islands. Da så det slik ut! (Foto: Mareno)

Like før vi er framme på Heimdal, ringer Johan. Lurer på om toget har sporet av. Neida, men vi måtte vente på iallfall tre motgående tog, minst ett av dem var forsinket.. så da er vi 5-10 minutter sein..

Når vi møtes på stasjonen, er noe av det første Johan sier (bortsett fra Hei og takk for sist) at han har fått trøbbel med bilen, så vi må ta bussen. - Jaja, men det går helt greit sier jeg, og gikk fem på! Hadde helt glemt at Johan kan finne på å si sånt i fullt alvor, når det jo bare er på skøy. Haha, da er jeg påminnet det iallfall! :)

Underveis hjem til Johan (et kvarters kjøretur) forteller han at han dro rett fra jobb for å hente oss. Er du ikke tenkt å pensjonere deg, spør jeg. Hva er det for slags ord, spør Johan. Mannen er i full jobb, han fyller 79 om et par måneder. Imponerende. Jeg er tyve år yngre og har allerede måttet hive inn håndkleet :(

Framme hos Johan blir vi vist rundt i huset. Også rommet vi har skal sove i. Vi har fått sengetøy i silke, siden vi er så glad i Kina, forklarer Johan. Omtenksomt. Artig å se familiebilder, Johan i sine yngre dager, litt av en sjarmør! :)

I dag er det "vorspiel" på Røroshytta på Lian. Drop-in fra 17-02. Vi drar avgårde i 19-tida. Og får en strålende velkomst når vi etter bittelitt feilkjøring finner fram.. Mange gamle kjente og vi blir presentert for de vi ikke kjenner fra før. Blir nok ikke like mange her i dag som det blir morgen, men det synes jeg er ypperlig. Vi ble vel etterhvert ca 40 stk vil jeg tippe... (talte ikke).

Og dansen er alt i gang. Går ikke så lange tiden før også vi er på golvet. Og etter litt blir jeg bedt opp av (selveste) Eldar! Dèt var uventet! Men, herlighet så moro! Golvet var passe glatt og jeg var i syvende himmel! Slike danser man aldri glemmer! Tror jeg nådde åttende himmel også, da han kom og ba meg opp for andre gang! Sa til Mareno etterpå at om jeg så ikke fikk en eneste dans til i helga, så gjorde det ingenting, helga var berga for min del nå! :)

Det ble mange andre superkjekke danser også, det var jo masse kjempegode dansere der! :) Jeg ble etterhvert noe sliten, mest mental utmattelse, så tok time-out ei tid. Golvet ble også dårligere etterhvert. Om det var for mye fukt/dugg i luften eller om det var blitt sølt noe vet jeg ikke, men det var litt sånn at man satt fast, for så plutselig å løsne.. Jeg roa ned ved bordet og bare fulgte med på de andre. Prøvde være mest mulig tilstede. Men det tok seg litt opp mot slutten, så blir litt mer dans da.

Johan sine briller. Jeg syntes jo det var litt moro da jeg oppdaget at han hadde to helt like par. Vel, HELT like var de ikke, det var nemlig nærbriller og fjernbriller forklarte han. Men det ble jo enda mer morsomt da vi kom hjem, han la fra seg brillene og jeg oppdaget at det da lå TRE par like briller ved siden av hverandre. Han hadde nemlig to par like nærbriller kunne han fortelle. I tillegg hadde han minst et par briller til med helt annen innfatning. Hver gang han satte seg til rattet i bilen, var det å finne ut hvilke briller som var "kjørebrillene"! :)


 Tron må jo prøve brillene til Johan...

 Han får litt forskjellig uttrykk alt etter hvor på nesen han plasserer de.. ;)

Gjensynsglede og litt herjing på dansegolvet. Bente og Hilde! To av våre kjekke, sprudlende dansevenner! :)

Eldar i slag! 

 Randi og Mareno, tror begge storkoste seg! :)


Ja, Johan har mye rart. Som denne mobilen f.eks. Vi "mobbet" han på siste Kinaturen for telefonen som han verken kan ta bilder eller sende mms med. Men han nekter å få seg smarttelefon. Han har flere slike som denne liggende, så han har reserve hvis den skulle finne på å streike! :)
 
Utpå kvelden tar Tom opp bestilling på Pizza. Sju stykker vil ha hvert sitt stykke. Bestiller. Litt i godlaget. Johan kjører og henter. Og betaler. Han tar regninga og synes det er helt greit. Vil ikke ha betaling av noen. Andre ankommer seint og kom ikke med på "bestillingslisa", men det ordner seg..

Johan har jo også og hentet Hilde og Nina som ankom ganske sent til trønderbyen.. Mye kjøring på ham i helga.

Det ble ikke vorspiel helt fram til kl 02, det begynte jo tidlig (1700) så mange ble nok litt slitne etterhvert, og vi skal jo danse i morgen også. Så plutselig ble det bare et helt naturlig oppbrudd. Felles dugnadsinnsats fra de som var igjen så var hytta rydda og ordna på et blunk!

Vel hjemme hos Johan igjen, ble det ble litt trylling. Johan "slo" en 20-kroning gjennom bunnen og opp/inn i ei halvannalitersflaske! Nina ble imponert. Og skjønte ikke hvordan han fikk det til. Det var irriterende, sa hun. God underholdning iallfall! :) Da han litt senere gjorde det en gang til, var det JÆVLIG irriterende, mente hun. Og skjønte heller ikke hvordan han hadde fått den første 20-kroningen ut av flasken igjen. Det var bare å veksle den i småpenger som var små nok til at de gikk ut gjennom tuten på flaska, mente Mareno! :)

Alt i alt en superkjekk kveld. La oss i tre-firetida.. Vi gleder oss til i morgen!

Lørdag 21. oktober
Våkna 0745 etter ei natt med lite søvn. Våkna jo ørten ganger med krampe i ene foten/leggen. Skitt, hvor vondt det er! Men klarte å la være å hyle iallfall :) Stod ikke opp før i nitida, ville ikke vekke de andre. Men da hørte vi at noen var stått opp.

Frokost må man jo ha. Jeg ville ta bilde av Hilde og Nina på kjøkkenet, men rygger tar seg ikke så godt ut på bilder.. Jeg måtte få de til å snu seg...

Så jeg ropte "HALLO!" og begge snudde seg, samtidig som Nina hylte!!! Skikkelig hyl, ja! Der har jeg altså funnet en likemann! Moro! :) Her er hun fremdeles litt himmelfallen, mens Hilde holder på å le seg ihjel! :)

Her er vi kommet oss til frokostbordet. Hakket triveligere enn å sitte i kun tosomhet (selv om tosomhet også er helt ok, og kan være veldig bra) i en hotellfrokostsal.. :) Klokka går fort, er blitt 1030 her... Jeg har krampene i frisk minne og tar dobbel dose magnesium...

Og Johan har flere tryllekunster på lager... (Foto: Mareno)

Men så blir vi etterhvert klar for en tur til byen.

Shopping først. Parkering intet problem. Johan vet hvordan ordne seg. Han har mange forskjellige varianter på lur, får vi se etterhvert.... :) Vi gikk på et eller annet senter jeg ikke vet hva heter...

Ja, det var jo "Toilldaga" i byen! Det fortalte jo Tonje i går. Ca 60% på det meste. Og køene foran kassa i de fleste butikkene var laaaaange! Så lange at jeg/vi orket ikke stå i kø bare for å handle bare noe småting...

Men så kom Nina og viste meg ytterjakken hun hadde kjøpt.. Åh, den var fin! Ja, sier Nina, en sånn ville vært fin til deg, kom igjen, og hun dro meg med, inn på Mexx (der var det merkelig nok ikke mye folk og lang kø), hun strente rett bort til ei ekspeditrise, pekte på meg og forkynte: Hun her trenger hjelp! Nei, jeg trenger ikke hjelp, sier jeg, for jeg hadde jo bare tenkt å se på jakken sånn i fred og ro.. Joda, sier Nina, du skal prøve en jakke! Ja, samme jakken som Nina kjøpte i sortmelert, hadde de jo også i lys gråmelert. Farga som Nina egentlig ville ha, men som de ikke hadde i hennes størrelse. Men de hadde i min! :) Det endte med at jeg kjøpte jakken! Ganske dyr i utgangspunktet, men med 60% avslag, så ble prisen ganske så overkommelig! :) Nina misunner farga mi! :)

Da jeg hadde bestemt meg, fortsatte Nina til ekspeditrisa: Ja, og så trenger hun hjelp med å finne en genser! Men altså, da greide jeg sette foten ned: NEI, jeg skal IKKE ha noe genser!! Følte meg flink! :)

I ettertid er jeg jo glad for at det ikke er en vanlig foreteelse å på shopping med Nina (hun bor for langt bort, heldigvis), innser at det nok kunne blitt dyrt i lengden! :)

Men veldig glad i ettertid, digga den jakken! :) Takk Nina! :)   

Det ble jo litt... Men det er vel ingen overraskelse for noen, tre kvinnfolk på bytur! :) Men tror mannfolka handla bittelitt, de også...

Neste er Rockheim etter å ha vært og møtt Johan (Fasting) på stasjonen (med ei noe ikke helt lovlig parkering av Johan. Men vi satt jo i bilen mens vi venta, så bare å kjøre hvis purken kom!) :)

Parkerte så ved Rockheim. På parkeringa til Tolletaten. Ja, det er jo lov å prøve seg, vel!? Vet ikke om de rette instanser godtar denne, men Johan plasserte den nå i vindusruta, og bot fikk vi iallfall ikke! :)

På Rockheim møter vi Johan F igjen og ho dama han skal ha møte med. Siden begge Johan-ene er involvert i utstillinga av danserommet, så får vi gå inn gratis hele gjenget. Riktignok bare 60 kr pr pers spart, men spart er spart. Johan F ønsket oss lykke til med festen i kveld, da de gikk til møte :) Han skal videre til Bergen etter møte og foredrag her på Rockheim.

Vi gikk opp i restauranten og spiste oss litt mat.
Kjempeflott Lunchbuffet, som jo egentlig var middag, masse god mat, også for meg. Nina som ikke tåler hvitløk fikk antakelig mer begrensninger i utvalget.

Her er taket dekorert med "platecover"! 

Nina lurte på om bladet hun fant på tallerkenen hørte til i salaten... Mulig de har salat fra egen hage og at det har sneket seg med? ;) 

Etter maten gikk vi og sjekket utstillingen i danserommet. Kult. 

(Videoene kan gjøres større ved å klikke på Youtube-symbolet) Dette var moro. Man valgte dans på en maskin, i dette tilfellet Twist, da kom det en kort  en kort instruksjon for de som ikke kunne twiste. Så fikk man prøve seg selv. Og fikk poeng etter innsats, hehe! :) Ja, var andre danser også, Jenka, Macarena, osv, bare å velge og vrake på maskinen.

Vi holder oss i utkanten og twister litt med. De som står inne i halvmånen vi ser litt av, får "vurdert" dansen sin og får poeng! :) (Foto: Mareno)

På denne maskinen skulle man gjette dans. Var øretelefoner tilkoblet så man kunne høre musikken. Disse strekmennene er mennesker som danser med elektroder (eller no sånt) på seg, så er det strekene mellom disse som kommer fram. Strekmannen nede i venstre hjørne er Johan Widerøe som danser Twist. Moro! :) Filmet ikke den dansen, men noen bilder følger her: En TV borti en annen krok sendte små klipp fra dette og hint ang swingdansens historie. Mange forskjellige klipp fra TV og annet. Her var også øretelefoner så man kunne få med seg lyd. Jeg hørte ikke på så kan ikke si mer om det.. Vi brukte ikke så lang tid inne her egentlig..

Så ikke alt men her har vi Johan W og broren. Ikke vanskelig for oss som kjenner Johan å se at de er brødre :)

 Her fant Nina en kjole hun bare spaserte rett inn i! Passet jo som hånd i hanske! :)

 Mareno fikk litt mer problem med å få sin til å møtes midt foran...

Mens jeg fikk kjolen helt opp under halsen og ble "hengende" på kjolen til tross for at jeg stod på tå!!! Men jeg gråter ikke på bildet altså, jeg holder på å le meg ihjel!  :) (Foto: Mareno)

 Hilde nøyde seg med å se på..

 Nede i butikken før vi gikk ut, var det forskjellig å få kjøpt.

Kule asjetter og tallerkener f.eks!

Jeg endte opp med en liten handy retro-boks med plaster i. Der kan jeg putte i litt forskjellige typer plaster.. Kjekk å ha med på reise, jeg må jo alltid ha et utvalg i plaster med. Slipper å ha to-tre forskjellige pakker nå.

 Ja, og så ble det en liten reflex også :) Har jo livet kjært! ;) :)

Glemte ta bilde av fasaden til Rockheim.. Fikk bare dette med mobilen i full fart da vi var på tur hjem igjen... Ser vel at det står ROC....

Ok, vi drar tilbake til Johan igjen..

Lørdag ettermiddag, enda litt mer trylling...Masse tryllesaker på bordet her, etter at Johan har hatt barnebarn på besøk. Er jo greit å ha det liggende framme til neste gang de kommer, sier han. Eller at vi kommer på besøk, tenker jeg! :)

Vi gjør oss etterhvert klar til selve hovedarrangementet: To Tette! Johan kjører. Og som vanlig er ikke parkering noe problem. Johan vet nemlig at den garasjen som er like ved hallen på Ranheim ikke er i bruk, så da går det helt greit å parkere rett foran den. Og der er det jo alltid ledig, da alle andre ikke vet at den ikke er i bruk! Genialt! :)

Tok ikke mange bilder under selve arrangementet, det er jo sånn litt høvelig privat... ;)

Men denne litt mørke videosnutten er vel grei? 

Hva skal jeg si om festen i kveld? Var gårdagen 100% perfekt, så må jo denne være minst det samme.. Vet ikke om jeg hadde fått satt meg ned da vi kom, før Terje (Aunvik) kom og ba meg opp! Så fulgte dansene på, Harald (P), Tron, Per Tore, Per Arne osv.. Energien min har nok bedret seg litt, men etter ei tid gikk luften ut av meg. Likedan som på fredag, så kom jeg litt sterkere igjen på slutten av kvelden. Og føttene holdt ganske så bra. "Dop" har nok en funksjon, selv om det ikke døyver alt! :)

Det var satt en "regel" i kveld om at man kun fikk danse tre danser hver gang man danset med noen. Det var ganske flott, da fikk man muligheten til å danse med flere (iallfall hvis man selv gikk og ba opp, noe jeg gjorde bare èn gang). Var antakelig dobbelt så mange jenter som gutter, så guttene kunne vel være på golvet nokså konstant unasett, men bedre muligheter for jentene å få danset på den måten.

Og dansegolvet var kjempebra. Hele kvelden! Dårlig golv som ødelegger potensielle knallbra danseopplevelser, er jo helt bånn i bøtta. Men her var golvet supert! Passet optimalt til mine sko og dårlige føtter.

Der var nok noen fler jeg gjerne skulle danset med (Håvard, Tom, Harry, mm) når jeg nå hadde muligheten, men da måtte jeg nok ha vært litt mer frampå og bedt opp sjøl. Og jeg fikk jo kvota mi og vel så det, superfornøyd! :)

Og Mareno som er mannfolk, danset jo nesten hele tiden! Sjelden han danser SÅ mye! :)

På hjemturen kjørte Johan opp til utsiktsplassen over byen og stoppet slik at vi fikk gå ut og ta overblikk over byen. Ta bilder. Kjekt.

SÅ fornøyd med at vi dro! Dette er ei helg som topper det meste! Jeg er i skyene! Og Mareno danset vel mer enn noengang!

Det ble vel noen tryllekunster til før vi la oss... Og jeg tok en ekstra magnesium! :)

Etter at vi var lagt oss (Mareno var sovna) kom jeg på at jeg ikke hadde kjøpt togbilletter.. Det kan jeg jo gjøre i NSB-appen på telefonen. Joda det gikk greit helt til jeg skulle betale... Orket ikke gå og hente visakortet i håndveska i andre enden av rommet, men det var jo et alternativ å bruke Vipps. Jeg haket av for det. Det kom opp at transaksjonen var vellykket, og så kom det promte at appen hadde låst seg og måtte avsluttes.. Hm... ble betalingen registrert da? Startet appen på nytt, kunne ikke finne noen billett under "Mine billetter" iallfall... Ikke i sms eller epost heller..

Oki, da gikk det vel ikke... Prøvde en gang til. Det samme skjedde. Hm... har jeg kjøpt to ganger to honnørbilletter nu kanskje? Da er de blitt like dyr som om jeg hadde betalt normalpris. Og når jeg ikke finner de så må jeg kanskje kjøpe på togstasjonen i morgen i tillegg, da blir det enda dyrere... Vel, jeg orket ikke mer og la meg til å sove.

Søndag 22. oktober
Magnesium er god knaill! Våknet kun èn gang av krampe i leggen/foten og da var klokka 0745, altså på tide å stå opp igrunnen. Det er jo hjemreisedag. Stakkars Johan. Han har jo kjørt i skytteltrafikk hele helga! Nå er det tidlig opp for å kjøre oss på stasjonen halv ni.

Før vi stod opp sjekket jeg nettbanken og 102 kr var belastet to ganger...riktignok inaktivt (lys blå) og uten detaljer. Måtte fortelle Mareno om problemet. Han overtok mobilen min og hva han gjorde vet ikke jeg, men plutselig lå det ett par billetter under "Mine billetter". Jaja, et er vel slike ting som skjer "Lisbeth-på-tur". Vi trenger iallfall ikke å kjøpe et sett til da..

Etter hjemkomst står det belastet 102 kr to ganger i nettbanken, men i Vipps står det kun en transaksjon på 102 kr... Nei, aner ikke hva som skjedde, det var heldigvis ikke det store beløpet.. 

På flyplassen ble det først frokost. Kyllingsalat er gode greier! Og sunt! :)

Fikk jo god tid på flyplassen, så det ble faktisk litt shopping også... (haha-surprise!).. Nei, normalt er jo alt svindyrt på flyplassen, så handler sjelden der, men så plutselig ei bukse som var akkurat det jeg hadde lett etter og den var til helt normal ok pris. Underveis til prøverommet fant jeg en genser, også til en rimelig penge, så da ble det begge deler. Litt for mye syntet i genseren, men til bruk en gang i blant får jeg tåle det, den var så fin :)

Så klarte jeg det igjen. Å ta bilde selv om det står at det er fotoforbud! Tilogmed fått med foto-forbudt-skiltet på bildet. Ja, ikke bare ett, men to!  - "Er det muuuulig?" som Elisabeth bruker å si :) Oppdaget det først etter hjemkomst da jeg så gjennom bildene! Jaja, jeg ble verken arrestert eller fikk beslaglagt noe kamera, ikke en gang pålegg om å slette bildet. Da var det vel ingen som så det. Brukte ikke blits iallfall, så... Men ser de det her nå så får de nå bare komme og arrestere meg... Poenget med bildet var ventetiden på 6 minutter i sikkerhetskontrollen.. 

Turen hjem gikk fint.
Mareno gikk i utgangsdøra og startet Webastoen med fjernkontrollen da vi kom til Evenes, så da vi hadde fått bagasjen ut og gikk til bilen var den stort sett avrimet. Hadde stått i frosten i tre døgn så var nok nokså nedfrosset. Jeg klagde jo på temperaturen i Trondheim, men det har nok vært hakket kaldere hjemme hos oss.

Her i Gullesfjorden er fjorden frosset. Saltvann altså! Da har det vært nokså kaldt, ja! :)

Men nydelig vær er det, selv om det er kaldt! :) Flott høstlys :)  

Ei super helg er over, må bare si tuuusen takk for invitasjonen, både til ToTette og til Johan for overnatting. Takk til Hilde og Nina for supertrivelig og morsomt selskap. Og takk til alle gutta (inklusiv Johan) som ba meg opp til så mange flotte danser! :) Det har vært ei kjempehelg med mange gledelige gjensyn og Takk for sist! Jeg er superfornøyd og lever lenge på dette! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar