Blommenholm

Blommenholm

Votterock Tromsø 2018

Fredag 23. februar
Votterock. Stått på reiseplanen ei stund. Hotellrom med avbestillingsmulighet. Forbeholdet er vær og føreforhold... Men både vær og føre klaffer ett hundre prosent. Vi kjørte hjemmefra halv ti, skal plukke opp Sølvi og Ove på Sortland ca ti på halv elleve. De ankommer litt forsinka.. Ove antydet at Sølvi derfor hadde kjørt litt fort, "hvis ho hadde hattt blålys så hadde det gått enda fortare!"

Mareno kjører, og jeg har tatt med meg håndarbeid til turen, god utnyttelse av tiden. Skal bli en pikekjole str 2 år dette, uvisst hva jeg skal med den, fikk bare lyst å strikke mønsteret! :) Men kom etterhvert så langt at jeg behøvde andre pinner og det hadde jeg ikke med meg, så da ble det stopp. 

Underveis begynner jeg å lure på om Aage og Bjørg er kommet langt... de skulle også kjøre litt tidlig forstod jeg her tidligere.. Jeg sender Aage en sms. Og får til svar at de er snart ved Evenes flyplass. Svar at vi er snart på Fiskebøl, sier Mareno!! Haha, morsomt. Vet ikke hvorfor jeg ikke sendte Åge den meldinga!!! Det hadde vel satt han ut et lite øyeblikk, kanskje :) Hadde jeg kjørt alene, så kunne jeg jo glatt endt på Fiskebøl..... (jmf min orienteringssans og "Lisbeth på tur").

Fikk også mld fra Aage at det var fartskontroll i Kongsvika, men med Mareno bak rattet så føler jeg meg høvelig trygg på at vi unngår fartsbøter.

Noen som prøver gjemme seg når jeg skal ta bilde. Jaja, da blir det sånn :) Titt-titt! :)

Sist gubben og jeg var i utlandet ba Sølvi meg om å kjøpe seg leppepomade og ansiktskrem på taxfrien. Jeg så gjorde. Fant et sånt kit hvor det også inngikk en håndkrem, og det ble faktisk billigere enn å kjøpe de to andre hver for seg. Håndkremen ble jo med "på kjøpet" da. Nå forteller Sølvi at den håndkremen i det settet jeg kjøpte, var veldig, veldig god. -"Men det var da ikke meininga at den skulle spises", sier Mareno.

 Kjølig.. Og fuktig.. Her får man jo rene skjære julestemininga! :) 

Nærmer oss Tromsø. Masse flotte isformasjona langs veien.. Høye fjellskrenter blir jo slik..

Husker at her var det likeens i fjor da vi kjørte..

Framme i Tromsø.

Innsjekkinga gikk forsåvidt greit, betalte oppholdet med det samme og fikk kvittering. Så på den og registrerte at prisen var noen kroner over det jeg hadde fått bekreftet i forkant. Spurte om hvorfor, men hun kunne ikke svare, sa at vi (det samme gjalt for Sølvi og Ove) måtte spørre når vi sjekket ut, så skulle hun undersøke i mellomtiden. Ok, da var det bare å gå opp til rommet. Rommet ja. Hvilket romnummer hadde vi fått? Hvor er nøklene? -Jeg har ikke fått nøkler, utbryter jeg! Alltid noe jeg glemmer å følge med på! Så ser jeg Gubben står og gliser. Med nøkkelkortene i hånda. Makan til frekkhet, han må ha snappet de på disken rett foran nesen min! :D Innsjekka og oppe på rom 729 kl 1600!


Fint rom, som vi roter til veldig fort! Gjett hvem som skaller hodet i de lampene som man kan skalle i! :) Første gang det skjer kommer jeg på at ja, det der skjedde jo i fjor også! :)

Sminkespeil med lys! Kjekke greier! Opplevde vel et slikt for første gang på SAS Raddisson i Wien for et par ti-år siden. Men da hadde jeg jo tid til å sminke meg. Det har jeg ikke her. Har visst dessuten sakket veldig akterut i sminkekunstens regler... Jeg er som jeg er. Stort sett. Og hva er vitsen med sminke, vi skal danse og svette, da renner jo alt og jobben blir forgjeves uansett. Mascara i øynene svir! Leppestift får holde! :)

Men vi blir ikke lenge, må ut en tur før arrangementet/kurs starter. Ute på gangen slamrer jeg igjen hotelldøra og gubben spør øyeblikkelig om jeg har nøkkelkortet med. Jeg antar han spør fordi han har glemt sitt, og jeg kjenner sjokket da det går opp for meg at mitt står i lysbryteren på veggen innafor døra!!! Gikk døra automatisk i lås? Men gubben bare gliser, han spurte fordi han visste at jeg hadde glemt mitt, men han har jo selvsagt sitt med seg!! :)

Det blir en "orienteringsrunde" på Nerstrandasenteret før vi går på Skarven og spiser middag. Ingen shopping i dag! :)

Dvs vi ender på Biffhuset (delen til venstre) denne gangen. Sølvi vil ha kjøtt. Det blir hvalkjøtt! Veldig god mat, selv om hvalbiffen, og særlig Sølvis, kanskje var litt i blodigste laget. Men jeg greide spise min! :)

Jeg ba om å få uten potet, men mer grønnsaker i stedet hvis mulig. Det fikk jeg, veldig fornøyd med at de ikke doblet porsjonen med brokkoli, men i stedet gav meg perfekt kokt (vil si sprøkokt) grønnsakblanding til erstatning for poteten! Soppstuing, tyttebærsylte og blomkålpurè.Kjempegodt!

Mareno bestilte Bacalao. Godt fornøyd han også. Ove holdt seg til biff.

Så ville vi unne oss dessert (LK får være LK akkurat nå, èn utskeielse må jeg kunne unne meg i helga!). Vi bestilte forskjellig alle fire, og jeg er helt sikker på at jeg fikk den aller beste! Multperfait med multesirup, på mandelbunn, fantastisk!!! Gå ikke hit uten å kjøpe denne!!! Ja, de andre smakte på den og var enig! Selv om sjokoladekaka til Sølvi og Marenos gratinerte bringebær også var godt! Og prisen var visst den samme på alle dessertene. Ove spiste Creme Brulè hvis jeg husker riktig.

Ingen av oss bestilte denne desserten som var i egen prisklasse. Kjelost er jo godt, men lenge siden jeg har laget.

Mareno fikk som snarest hilst på noen av søskenbarna sine, med partnere, som også spiste her. Brødre fra Maurnes..   

Det ble nevnt at tema for festen i morra er "Glitter og Stas". Ja, jeg har en kjole med meg, med litt glitter i, men vet ikke om jeg blir å bruke den, sier jeg... Trenger den jo ikke, mener Mareno, -du har jo mæ!!! "Ja, ho har jo deg, -"STAS"-gutten, sier Ove :)


Innom en tur på rommet. Her er et bilde av det kule nøkkelkortet mitt.  "Eat, sleep, dance repeat"! Passer jo utmerket til både meg og denne helga!

Mareno fikk dette, og det etterlever han til punkt og prikke. Også når han bare tar en liten uplanlagt powenap i stolen...
Ja, dette skiltet henger vi på døra! Trenger ingen roomcleaning i morra! :)


I nitida er festen i gang. En liten snutt her fra tidlig kveld..
En liten til.

Noen prøver seg på West Coast også.. Må klikke på linken for å se (fila er litt for stor til at Blogger vil laste den opp, så ingen forhåndsvisning: Litt WestCoast..

Jeg blir ganske snart bydd opp av en jeg har noen danser til gode med (vi fikk ikke danset sist vi møttes). Var høvelig heldig med musikken, så ble litt fart og moro, og jeg kjenner at jeg har godt med energi! Bare å gi på! "Æ huske ikke at du var SÅ jævelsk god til å danse!" utryter han! Wow, der var helga allerede berget for min del!!  Ja, håper han ikke mente det ironisk, da....det kan jo være....

Mulig det var det som gav meg selvtilliten til selv å be opp, en av de andre veldig gode. Han takket smilende ja, heldigvis. Ja, jeg ba vel opp enda en gang i løpet av kvelden, og flere ba meg opp, så jeg fikk danset mye!

Festen er slutt kl 01, og på tur til heisen, ser vi i sidesynet at det sitter noe dansefolk i baren. Bort og kikke, og det ender (selvfølgelig) med at vi tar en stopp der.

Ikke alle har kort med seg, så Mareno punger ut. Greit det, men jeg stusser på akkurat den beskjeden, "No Cash!" Kontanter er jo lovlig betalingsmiddel i Norge, og jeg trodde ikke at det var LOV til å nekte å ta i mot kontant betaling. Ved en liten sjekk etter hjemkomst ser jeg at loven ble "oppmyknet" i 2013, så nå kan kan man faktisk bli nektet å betale med kontanter så lenge virksomheten kan tilby en annen og gratis måte å betale på (faktura, vips eller annen app f.eks). For oss som bor på hotellet, så kan man jo bare sette det på regninga, men for de som bor på et annet hotell borti gata, så gikk jo ikke det. Tanken på Vipps falt visst ikke verken meg eller andre i hodet der og da. Stod jo heller ikke noe om at det kunne brukes (vipps-nr f.eks).

OK, vi fikk oss uansett ei trivelig stund ilage dansere fra både Bergen og Mo og div. Det sosiale er minst like viktig som dansen på ei sånn helg. Ble et par nye bekjentskaper! :) Og hun som var fra Finnmarka men nå bodde i Bergen hadde bodd i Alta i 23 år, så jeg spurte om hun kjente Rigmor Endresen som jeg gikk i klasse med på ungdomsskolen og som nå bor i Alta. Joda, de hadde vært nærmeste naboer! Utrolig hvordan tilfeldighetene slår til!! :) Artig med sånne sammentreff! :)

Fant senga i halvtretida..

Lørdag 24. februar
Opp i åttetida, frokost kl 0845. Innom kurset til Prikken før vi i 12-tida kjører til Jekta kjøpesenter. Sølvi og jeg innom Match der jeg fant meg to topper. Gikk litt mer rundt og kikka med de to plaggene på arma, før vi var på tur (forbi kassen) mot døra, og Sølvi spør om jeg ikke skal betale først.... :) Godt jeg har "ledsager" med, ellers hadde vel alarmen gått! :D

Etter Jekta kjører vi forbi skiltet hvor det står "Liten pizza pluss drikke: kr 69,-" Det var nå billig sier jeg, -pizza og drikke til 69 kr. Ja, liten PIZZA, kommenterer Mareno, -"trekkpapir" har nå aldri vært dyrt! :)

Vi kjører til Stofflykke som ligger like i nærheten. Ble ikke noe handel der, de hadde verken faste stoffer eller glidelås som jeg skulle hatt. Ikke sånne store knapper heller. Mye jersey som kunne fristet da, ok pris også, men må vel sy opp noe av det jeg har liggende først..

Så kjører vi tilbake til byen og går på Nerstranda senter igjen. Her skal jeg kjøpe den toppen jeg så i går på den butikken som da var stengt. Nå har de åpent. Og de har mye fint. Veldig 50-60-tallsstil.


Tilogmed prøveskoene inne på prøverommet er tilpasset den tiden.. Og jeg kjøper både toppen og et skjørt som passer til, pluss en topp til. Artig når et par av mannfolka fra Vesterålen kommer forbi, stopper opp og vil se hva jeg kjøper og blir så begeistret. Ja, da mener jeg ikke bare sånn der vanlig, -"den var fin," men Stig viste jo ekte begeistring! Han er tydelig fasinert av 50-60-tallsstilen. Da jeg ankom festen litt senere på kvelden viste han stor skuffelse fordi jeg ikke hadde antrekket på meg. Jeg måtte nu bare svare at jeg ville gjemme det til ei bedre egnet anledning. Så får vi se nårtid det blir. Er jo bare 2-3 måneder til Vesterålsrock... :)

I sekstia skal vi til Da Pinocchio hvor Yvonne har bestilt bord til Vesterålsgjenget. Før vi går skal Mareno sette mobilen på lading. Men han får ikke støpselet inn i hullene i stikkontakten. Og plutselig går strømmen. Det ble bek mørkt! Jeg står midt på golvet med mobilen i hånda, og slår på lommelyktfunskjonen og går bort og sjekker at nøkkelkortet står ordentlig i holderen. Det gjør det. Går så bort til Mareno. Der oppdager han at det står en "pinne" i ene hullet i stikkontakten. Noen har nok hatt et støpsel i der, og så har ene pinnen blitt stående igjen. Er snitting på den enden som stikker ut. Sikkert bare vært skrudd fast i plasten og så har plasten forvitret av varmen. Mareno har jo verktøy med, så får dratt den ut, men nytter jo ikke å lade noe mobil uten strøm! Og nå har vi dårlig tid. Mareno sier fra i resepsjonen før vi drar, og de skal sjekke saken..

Vi er en stor delegasjon fra Vesterålen. Ca 35 stk. Håper Tromsø stiller med minst like  mange på Vesterålsrock.. ;) Ikke alle var med på Da Pinocchio og spiste middag. Tror vi var 25-26 stk. Hadde fått menyen dagen før, så alle hadde valgt hva de skulle ha og Yvonne hadde lagt inn bestilling i forkant for å få det til å gå fort, hvis ikke kunne det nok tatt sin tid..

Ja, vi hadde jo reservert bord. "Reservato"! Fikk tatt bilde før de hentet inn Pinocchio med reservertskiltet!

Litt av Vesterålsgjenget..

 Litt fler...

 Er vi et flott gjeng? JAAA! :)Ja, så har vi jo han Jørgen! Som jo alltid skal lage trøbbel for fotografen (meg)! Tror æ fikk sju bilder på rad for å klare å få han med.. Så da tar jeg like godt  med noen av bildene for å beskrive situasjonen...


Han gav visst opp  til slutt..  Ble ikke noe bedre bilde for min del likevel... :( men Jørgen humrer i "skjegget"..

Og måltidet går mot slutten.. Ikke alle greier spise opp. Og enkelte tar både sin del og restene fra de andre... ;) :) (mulig litt feil i tidsperspektivet på bildene her, men skitt au, alle bilder er fra middagen på Da Pinocchio!)

Han klarte det! TOMT!!!!!

Når vi skal gå, går jeg bort til Sølvi og Ove som fremdeles sitter ved det andre bordet, og Mareno kommer bort litt etter. Og rekker meg notatboka mi, den jeg noterer i til bloggen. Husker jo ingenting uten notater. Boka hadde han funnet på golvet! Der kunne blogginga mi forlist, ja! Er andre gangen jeg blir reddet i siste liten, av at noen finner notatboka mi, som jeg har mistet. Sist gang var på et tog i Peru! 

Så er det fest igjen.

Klart vi i Vesterålsrock markedsfører oss ved inngangsdøra.. Midt mellom Votterocks to rollups!

Ved litt nærmere syn: De beste folkan, den beste stemninga, spreke dansekurs, rocka dansemusikk! Klart at jeg er med i bildet da! :) (mæ å Gregar)

Ja, fikk danse med flere "grom"-dansere i kveld også. Og ikke plaget av sånne "røsk-og-slit" dansere i kveld heller! Nattrocken ble dog ikke det helt store, ikke så mange som var igjen da. Var faktisk sånn at da bandet sluttet å spille kl 01 ble det knapt sporadisk klapping, og iallfall ingen tendenser til trampeklapp. Var så få igjen. Årsaken til det var nok først og fremst at mange skulle reise hjem med Hurtigruta og derfor måtte forlate noe tidlig, for å nå den.  Men jeg fikk et par danser med Tony og så ble det masse herjing med Jørgen før vi tok kveld like før kl 02..

Det ble mye Lisbeth-hyl denne helga! :) Mareno kommenterte at hylene mine var et tegn på at jeg trivdes på golvet. Det stemmer nok godt. Men så kommer det jo et og annet hyl utenom også, som når Martin eller Jørgen har moro av å skremme meg... Men artig det og. Mest for de da ;) :)

Her er en liten øvelse i å "forflytte" seg på dansegolvet.. Klikk på linken (vises antakelig kun for mine Facebookvenner, da jeg ikke får endret i innstillingene): Forflytning

Og her en tyspisk Jørgen-tur! (vises antakelig kun for mine Facebookvenner, da jeg ikke får endret i innstillingene). Klikk på linken: Mæ å Jørgen

Men denne ligger åpen for alle å se. Er bare for stor til å laste opp direkte (Blogger har grense på 100MB) Her danses det litt Westcoast.... Klikk på linken: Litt WestCoast

Etter nattrocken går vi på rommet og finner oss litt mat. Paprika og Philadelphiaost er godt!!! La meg 0330. 

Søndag 25, februar

Frokost kvart på ni igjen. Jeg forteller at vi er stort sett ferdigpakket. Ove lurer på om jeg har pakket ned hårføneren. Mulig han mener min private, men den har jeg ikke med meg. Men har jo brukt den som lå i en svart pose på vasken på badet, og forteller at jeg har ikke pakket den i posen igjen en gang... Så tenker jeg ikke mer på den................. 

Vi er nede der Prikken holder kurs. Deltar bittelitt. Jeg som gutt for å kanskje få med meg noen nye turer.. Og filmer bittelitt.. Har nok ikke lov til å publisere instruering, men denne snutten med kun dansing er vel innafor, håper jeg! :) Klikk på linken: Julianne og Prikken bla

Men når  siste kurset begynner kl 11, bestemmer vi oss for å dra. Avslutningskurset er jo for alle, så her blir nok nivået lavere..

Ferdig pakket, utsjekket og kjører 1145. Jørgen og Yvonne skulle overvære siste kurset (ferdig kl 12), men vi regna med at de ville ta oss igjen, Jørgen kjører alltid fort sier Sølvi. Vel, vi kjørte rolig.

Tror mønet er noenlunde i vater... (kamera ikke helt 100% i vater). Gammel bygning ikke langt fra byen.

Vi stoppet i Bjerkvika for å spise middag på Ginas. Sølvi har hatt kontakt med Yvonne, de er laaangt bak oss, tok vel sin tid å ta farvel med alle før de kunne kjøre..


På Ginas er det buffet som i fjor. Har menyer i fleng på veggen, men kun tre av de rettene å velge i hvis man ikke vil ha buffet. Vi tar buffeen alle fire! Da er også kaffe og dessert inklusiv. Men menyen er ganske mye billigere...

Idèt jeg er på tur over golvet for å hente meg dessert, kommer ei dama og sier Hei Lisbeth , og lurer på om jeg husker henne. Ja, tanken på Lisbeth, brevvenninna mi fra Ballangen for "100" år tilbake, for gjennom hodet mitt. Men jeg turte ikke si det, kanskje jeg tok feil? Tankene raste. Måtte bare si at nå ble jeg satt litt ut, klarte ikke tenke.. Hun nevnte noen brev, og da ble jeg sikker. Lisbeth!!!

For ei tilfeldighet! Vi brevvekslet fra februar -74 til og i et par-tre år framover. Vi møttes èn gang da jeg gikk på Gymnaset på Sortland, bare et lite kort møte i storefri. Det var 1. mars i 1976. (måtte kikke i brevene etter at jeg kom hjem, for husket ikke helt). Det er altså da straks 42 år siden! Men jeg fant henne på Facebook for flere år siden så vi har jo hatt litt kontakt der. Da sendte hun meg en bunke av brevene jeg hadde sendt henne. Mye morsom lesing! Nå kunne hun fortelle at hun har flere brev, så hun skal sende de også! Kjempeartig! Det var faktisk Mareno hun først hadde kjent igjen på Ginas! Det til tross for at de aldri har truffet hverandre, men hun har jo sett bilder av han på Facebook. Moro!
Men tenk at jeg ikke tenkte på å ta selfie med henne! Skulle jo hatt bilder av oss to dengang da, -og nå, for å legge inn her. Får nøye meg med den-gang-da! :)

Dette, som jeg fikk i et av brevene fra henne. På baksiden står det at det er tatt i Bodø sommeren 1974! Kule briller! :)  Lisbeth er året eldre enn meg, så ca 16 på dette bildet.

 Jeg var 15 år sommeren 1974 og da så jeg ut som dette! :) Kjenner meg ikke helt igjen, men... 
De siste brevene jeg har er fra -76 eller deromkring.. Ok. Nok mimring :)

Etterpå, mens vi satt med desserten ved bordet ble jeg noe høyrøstet. Ikke helt uvanlig.. Sølvi, eller var det Mareno, prøvde gjøre meg oppmerksom på at jeg behøvde ikke prate så høyt. Og Sølvi fortalte om den gangen på stranda i syden, da jeg hadde skrudd på Lisbeth-volum og Mareno gjorde meg oppmerksom på det med at: "Du, de (langt) der borte hør ikke ka du sei, kan du prat litt høgar?!" Ove glemmet det aldri, sier Sølvi!!! :)

Vi oppdager at det på Votterocksiden postes etterlysning med bilder av ting folk har glemt igjen etter helga.. To tynne gensere, et belte og en pose med to par sko. Merkelig at jeg er den som blir spurt: "Det er vel ingenting av det der som du har glemt? ;) :) Nei, tenk, det er det IKKE! :)

Sølvi forteller at hun prøvde følge med på om jeg husket å ta jakken min med meg når vi forlot lokalet, og det gjorde jeg! Så var jeg ikke helt bortreist, denne helgen! :D

Ei flott helg for min del, også dansemessig sett! For MIN del! Fikk danset med alle jeg hadde på "ønskelista" av de som var der, (bortsett fra kanskje to, den ene var der knapt, og den andre lot jeg en opplagt sjanse gå fra meg..

Gjengen i KOD Tromsø har gjort en flott jobb. Og dansegolvet var perfekt for mine sko og føtter.  Det har nok mye av æren for at jeg ikke fikk "skader" under dansinga. Sånn skikkelig vondt. Golvet var akkurat passe glatt, og ble ikke trått sent på kveldene heller, slik det ofte blir andre steder. Og energien var overraskende tilstede hele helga, iallfall fysisk. Sliten både her og der, ja, klart, tilogmed under føttene etter all hoppinga ilage Jørgen. Men bare "godsliten", gangsperrre er jo bare "godt". Sånn smerte som sier meg at jeg har vært aktiv, har trigget/presset kroppen min, musklene har fått kjørt seg... Sånn smerte som jeg vet går over, uten at kroppen tar skade av det! Verre når artrosen blir trigget.. Hvis jeg får for hard belastning på de dårligste leddene.. Men det gikk helt fint denne helga. Fantastisk! Noen blåmerker oppetter armene og div er jo nesten bare moro! :) At hodet ble slitent merker jeg jo best etter hjemkomst (og med sånne "Lisbeth-på-tur-episoder underveis), og hjemme er det jo greit, har god sofa å ligge å stirre i taket fra.

Med kun ett band, kan vel ikke alle vente å få full klaff med musikken. For meg ble det litt for mye "danseband/svensktopp-aktig, og mange melodier spilte de sånn "ompa-ompa". Ikke full klaff kvalitetsmessig heller. Tror de spilte bedre i fjor faktisk. Men når Selex hadde pauser var det jo DJs som spilte annen musikk. Og jeg var heldig med mine dansepartnere, så da glemmer jeg fort at bandet ikke var helt "spot on"..

785 kr for Rockekortet synes noe dyrt..  Vesterålsrock tar 800 (kun 15 kr mer) for et arrangement som går over tre dager (pinsa), med to band (hvorav det ene alltid er i verdensklasse) to av dagene, og middag på søndag er inkludert.. Ja, vi betalte 800 på siste Nyttårsrock også, og de har jo tre forskjellige band både fredag og lørdag. Hvis prisen og musikken på Votterock neste år blir i samme klasse som i år, så kan det nok bli flere fra Vesterålen som faller bort. Sorry to say! :(

Men alt i alt så ble det ei kjempehelg for meg. Kroppen funka over all forventning. Fikk danse mye og SÅ fornøyd med dansepartnerene jeg fikk og det sosiale var topp :) Storfornøyd med shoppinga også, selv om intensjonen var å shoppe minst mulig, eller helst ikke..

Gjett hva som dukket opp da vi var vel hjemme og kofferten skulle tømmes? Posen som hotellets hårføner skulle være i! Jaja, håper jeg ikke blir anmeldt for tyveri, det var altså ikke med vilje. Trodde antakelig det var en av skoposene våre, da jeg heiv den bort i kofferten.

Jaja, hjernen er fremdeles på høygir etter helga, så vel hjemme er det ikke bare-bare å ta kveld og sove.. Den må nok roes litt ned først.. Ser istedet på reprisen av "Hver gang vi møtes" fra forrige helg, som jeg gikk glipp av pga WestCoastSwing-kurs på Sortland.. Så da ble klokka fort to og vel så det, før jeg kom meg i seng. Så litt lesing for å roe videre ned til sovemodus, men da ble det koma i noen timer ! :)
Og siden kjolen jeg strikket på underveis til Tromsø, ble ferdig nokså samtidig som bloggen, så tar jeg med bilde av den også. Fargen ble litt feil her, er nok mest riktig på bildet øverst på siden her. Mer grønn enn karry! :) Originalen (oppskrifta) ser ut som dette (under):

Mulig jeg blir å strikke en til, har garn liggende, i omtrent samme farga som her på bildet.

Men da sier jeg meg ferdig for denne gang og vil bare si tusen takk til alle som bidro til ei flott helg! Danseverdenen er en flott verden å leve i! Dere er supre! :) Uten dansemiljøet tør jeg ikke tenkte på hvor jeg hadde vært i dag.. Nå blir det Vesterålsrock neste! Og da sees vi vel!? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar